2010-01-30

Hej hej :)
Tänkte jag skulle ta och skriva något.

Sitter och lyssnar på amazing grace nu, jag älskar den låten :)
Har mest pluggat idag, skrivit på en artikel om barnarbete, inte riktigt klar än men ska skriva mer i morron.
Tänkte jag skulle ta det lugnt ett och sen gå och dusha för senare ska jag på musikcafé på kyrkan, det börjar 18.
Får väl se om det händer något efter det. Igårkväll var jag bara hemma, det var faktiskt skönt att ta det lugnt en kväll.
Uhm okej, det blev inget intressant inlägg nu, sorry!

Tjingiling, hade bäst!
KRAM!
/E.J

Tack för Gud för att du räddade en usling som mig!

Babbel om en massa onödigt

Är det någon idée att jag ens börjar babbla på om att jag är dålig på att upptadera?
Ni vet ju redan det ;) Jag tänker inte lova att jag ska bli bättre på att upptadera utifall att jag inte kommer kunna hålla det löftet. Men jag sak försöka så gott jag kan i alla fall att upptadera. Men jag lovar inget.

Det har hänt en massa samtidigt som det inte har hänt något alls i mitt liv. Jag orkar inte nämna allt. Men något som är värt att nämnas är att Sofia har varit hemme på besök och då träffade jag henne, det var superkul :D Hon var hemma under jul, saknar henne massor nu!! Sen har jag sökt till Alterna, kommer få veta i februari om jag kommit in eller inte. Nervöst! Annars har allt annat bara knallat på som vanligt, i alla fall vad jag kommer på.

I övrigt så har min dator fått virus så jag har nu under ågra veckor lånat min systers dator. Då jag inte vågar använda min dator utifall att det ska bli värre. Men den ska snart bli fixad av Maries bror :)

Eftersom att det tidigare inlägget handlade om vilken färg jag ska ha på balklänningen kan jag ju i alla fall meddela att jag nu har bestämt mig. Det kommer bli en lila klänning mer än så säger jag inte ;p..

Jao, vad ska jag mer säga? Jag har inte så mycket mer att säga faktiskt.
Men hur som helst hade bäst!
KRAM PÅ ER!
/E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0