Summer uptades ;)

Jo förlåt. Jag vet att jag varit otroligt dålig på att upptadera de senatse dagarna.
Tänkte på att sno Sofias replik om att jag faktikst haft ett liv. Och det har jag. Men det har jag ju iofs fast att jag skriver blogg också. Så egentligen så har jag ingen riktigt bra anledning till varför jag inte upptaderat på ett tag.
Hoppas ni förlåter mig i alla fall!  

Jag har i alla fall njutit av solen de senaste dagarna. Tänkte jag ska ge er lite av vad jag gjort de senaste dagarna :P

Lördagen 27/6-09

Jag var iväg till Elsies och Sets stuga. Med Pappa, Marie, Hanna, Jakob, Johanna, Per, Enja, Elsie och Seth.
Åt,Sola och bada. Det var en kul och bra dag! :)
På kvällen ganska precis då jag kom hem fick jag sms av Sanna som frågade vad jag gjorde och om jag hade lust att följa med till käglan. Så jag gjorde mig i ordning och följde med henne dit och fikade lite. Efter det hamnade vi vid lekparken på säljs och pratade och hade det kul. Sen hamnade vi hos henne och pratade ännu mer. Sen följde vi med och gick ut och gick en sväng med deras hundar. Sen en stund efter det cykla jag hem. En riktigt mysig och härlig kväll!
 Tack Sanna att du finns! Jag älskar dig!

Söndagen 28/6-09

Jag vaknade i tid på morronen och gjorde mig i ording för möte. Åkte på det och det var jättebra! Lars-Eriks predikan var jättebra tycker jag. Handlade om att lita på Gud. Det var också lite nyhems eko och Sanna pratade då om hur hon upplevt det typ. Och hon var hur bar som helst! You go girl! Dem visade även lite bilder från nyhem. Åh vad jag längtar tillbaka nu!
Efter mötet ringdejag till Marie efter skjuts. Dem var i Elsie och Seths stuga även idag. Pappa skulle komma och hämta mig. Men jag började gå upp mot norr. Eftersom jag inte hade världens bästa skor så tog jag av mig dem och gick barfota. Asfalten var varm så jag fick ont i mina fötter, haha ^^
Efter att jag gått i kanske 10-15 minuter kom pappa. Åkte med han till stugan där det var samma personer om på lördagen. Vi åt, sola och bada även denna dag. En kanondag!
Efter några timmar åkte vi hem och jag hann ta det lugnt ett tag tills klockan 19 då det var flaggeleken. Spelade det några omgångar. Sen drog Sofia, Sanna och jag till grängen och svalkade oss. Sara och Jonas bor i närheten där så då hamande vi sen hos dom för att kolla på deras mysigt hus/lägenhet (jag vet inte vad man säger då man bor i samma hus som man har affären vid) Vi fick även mackor och te. Mysigt värre :)
Efter någon timme åkte vi hem.

Måndag 29/6-09

Igår var jag iväg med  Sofia till galven för att bada.
Där var redan en massa annan släkt till Sofia där. Var en riktigt kul dag! Vi var där runt halv 1 eller nå och åkte hem runt halv 6.
Jag tänker låta bilderna jag fick av Sofia tala för dagen.  ( Det blir tyvärr inte så många bilder för hon glömde sina kamera batterier hemma så hon tog med mobilen och då tog hon inte så många ) Men det var verkligen som sagt en kul men även mysig dag :)
Tack Sofia! <3



( Sofia, om det är någon bild du inte godkänner sig tills så tar jag bort! )

Ni får ursäkta min mage! :(
Förlåt att det är så många bilder på mig. Fick inte ta bilder på Sofia så mycket.

Och ja vi blev som barn igen och byggde sandslott ^^

Tisdag 30/6-09

Idag har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt. Hade velat följt med till en stuga med Marie, Hanna, Johanna och Isak. Men fick tyvärr inte plats. Skulle bli för många i stugan. Så jag har mest bara strosa runt hemma. Blev inge solandes heller. Tänkte att det kanske var bra att vila en dag från det. Eller vad tror ni?
Ikväll blir det i alla fall allsång och modern i midsomer som gäller :)

Hoppas nu blev nöjd med upptaderingen :P

Ha en trevlig och bra kväll alla!
KRAM!
/ E.J

tjugosjätte juni tvåtusennio :)

Det är sånna här dagar som gör att man känner att det är sommarlov ^^

Jag har idag varit till Maries föräldrars stuga med Marie, Jakob, Johanna, Hanna, Sanna och Anette.
Vi sola och bada. Det var hur mysigt och kul som helst! :)
Jag badade även i gyttja ;)
Det var såhär, egentligen då man ska bada måste man simma eller ro ut md en båt till en flytbrygga, för det är så gyttjig botten vid land. Men så är det så att det är mycket grodyngel vid land där och bryggan vid land blir så att då man står många på en kant så sjunker den. Då lyckades grodyngelen hamna på bryggan och kunde inte sen komma ner igen då vi flytta på oss. Så då skulle vi försöka hjälpa dem ner igen och jag gick mot kanten på bryggan men bryggan sjönk inte ner då jag stod där själv så jag bad Johanna att också komma dit och hjälpa till. Men då börjar jag tappa balansen och ropar till Johanna, ''ta tag i mig, ta tag i mig'', haha. Men hon hinner inte så jag ramlar i och sjunker ner i gyttjig botten till typ knäna. Usch!
Kul var det iaf, hahah, men äckligt ^^
Förstod ni då jag berättade?

Vid fyra började vi packa ihop och åka hem. Då jag kom hem så tog jag reda på bikinin, gjorde i ordning lite och åt lite mat. Sen åkte jag till affärn (roteberghandeln) och tog ut pengar. Efter det gjorde jag mig heltklar och cyklade sen på AT. Det var grymt bra. Vi har börjat att gå igenom apostlagärningarna. ( Var egentligen meningen att jag skulle grilla med ett gäng. Men blev tyvärr inte så ) Efter AT bestämmde Sanna och jag att vi skulle cykla runt ullungen så det gjorde vi. Sen hamna vi på hennes studsmatta, hoppade, pratade och umgådes.

Nu har jag ganska precis kommit hem.
Som jag sa, det är sådanna här dagar som gör att man känner att det är sommarlov, bad, sol och umgåsning.
Tack Jesus för dagen!

BTW, VÄLKOMMEN HEM IGEN SOFIA :)
Hoppas du haft det bra! 

Hoppas ni också haft en bra dag! 
Sovgott! 
KRAM! 
/ E.J  

Jobbdag 7

JAG HAR SOMMARLOV :D

Äntligen får jag också sommarlov på riktigt, haha ^^
Har verkligen varit jätteglad att jag fick jobb. Men nu känns det skönt att jag slutat. 
Det har tagit lite på krafterna att jobba i stekande sol och så vidare.
Det låter kanske lite konstigt att jag bara har jobbat i 7 dagar. Det tycker jag med. Men kunde inte jobba längre. Det är dels på grund utav att de äldre ville få in fler dagar och då kan inte vi jobba, dels för att vi inte hade så mycket mer plant och dels för att man inte får sätta plant så långt in på sommaren. Så ja, så är det. 

Dagen idag på jobbet var skoj, anorlunda än de andra. Känslan var anorlundare, säkert för att det var sista dagen ^^

Då jag kom hem gick jag och la mig i solen ett tag, var så fint väder ju och jag ville försöka jämna ut min konstiga bränna jag fått då jag jobbat. Sådant verkar vara jättevsårt för ser ingen större skillnad. Jag hoppas verkligen jag kommer lyckas att jämna ut det, för har inte så stor lust att se ut som en polkagris på armarna, hehe. 

Efter att jag solat ett tag åt jag och studsade lite studsmatta. Nu sitter jag här och gör inget spec. 
Ska ta och hitta på något. Som inte innebär att sitta vid datorn, haha. Vill inte det. 

Oj, vad shabligt detta inlägg blev. Förlåt!

Ta hand om er alla! 
KRAM
/ E.J 
  

Är jag galen?

[x] varit på sjukhus
[ ] Åkt Ambulans?
[ ] Brutit något?
[x] Stukat något?
[x] Sträckt något?
[ ] Haft något ur led?
[x] Blödit från huvudet?
[x] Blödit från Ansiktet?
[ ] Blivit Skjuten? 
[x] Blivit Sparkad?
[x] Bränt Dej?
[ ] Fått sprickor i Skelettet?
[x] Fått Sy?
[x] Blivit Opererad/Undersökt nedsövd?
[x] Skurit dej ? 
[ ] Slickat ditt blod?
[x] Fått Hjärnskakning?
[/] Förlorat medvetandet?
[ ] Slått ut en tand?
[ ] Slått ut flera tänder?

1-4 Du är relativt lugn!
5-9 Du är vild!
10-14 Du är galen
15-20 Du är totalt orädd

Haha oopps, jag är vist det ^^

Jobbdag 6

Idag har har ägnat i stort sätt hela min dag till att vara i ryggesbo. 
Först jobbade jag med att sätta plant. Det var varmt och lite jobbigt. Men jag vill inte klaga, som sagt!
Satte 12 lådor idag okcså^^
Var lite dum idag. Jag viftade bort en getting med handen (kom på efteråt att det ju var en getting) så den blev irriterad. Så jag fick panik och fick skynda mig att sätta en ny planta hela tiden, den följde efter mig hur länge som helst, haha! Usch! 
Men jag överlevde iaf. Föresten så ser jag ut som en polkagris nu, är röd/brun på under armen, men vit på handen och överarmen, eftersom jag haft handskar och uppkavlade armar, inte så vackert, haha^^ 
Får sola sen då jag kan så att det blir jämnt^.
Föresten så kommer vi bara få jobba till i morron, till och med. En del av anledningen är att det är några äldre (för att vara fin) som vill jobba in dagar för att kunna stämpla i vinter, så då måste dem få göra det. Sen tror jag att det är så att vi inte har så mycket plant kvar i våran grupp heller. Vet inte riktigt.

Efter att jag hade jobbat så blev jag avsläppt efter vägen, för jag ville vara hos farmor och farfar ett tag. ( pratade med farmor igår och det gick bra). Där följde jag med och badade i mörtsjön en stund. Det var kallt. Men det var skönt att bada för jag var så varm. Det var bara andra gången för mig i sommar att bada. Har varit lite dålig på det nu tyvärr.
Efter det så umgådes jag med alla som var där och strossade runt på deras vackra trädgård, kollade på blommor, gosade med hundarna och deras åsnor :)
Sen åt vi god mat. Någon rotfruktskaka (jättegod) och kottletter. Sen kom pappa, marie och johanna och hämtade mig.

Har verkligen varit en bra dag idag!
Tack Jesus!

Hade bra alla!
KRAM!
/ E.J

Allsång på skansen :)

Är nu nyss hemkommen från käglan. Var dit med Jakob och Johanna. Det var mysigt, hehe.

Nu väntar jag på att allsång på skansen ska börja. Efter det blir det modern i midsomer, wihoo! 
Sen efter det lägga mig på engång, för annars kommer jag dö i morron, hehe. 
Okej, onödig infomation. Ni kanske inte bryr er om vad jag ska göra ^^
Förlåt!

Föresten glömde säga tidigare att vi kommer troligtvis sluta jobba nu på fredag. För vi jobbar för snabbt att vi inte har så mycket plant kvar ;)
Om ni ville veta liksom. Äsch nu känner jag att jag slrivit massa ointressanta saker.

Hoppas ni får en bra kväll!

KRAM!
/ E.J

Jobbdag 5

För ca en timme sen kom jag hem från min femte jobbdag.
Idag var det lika som igår, JÄTTE varmt. Men det gick faktiskt jättebra ändå. Trots värmen satte jag 12 lådor. Brukar sätta 9 eller 10, hehe.
Just ja, vi fick en kepa idag av plansättningen, haha. Vad snällt  :)

Nu ska jag dra och duscha, lära fixa andar saker då jag kom hem så hann inte dusha på en gång och jag är så varm!

Vi hörs senare idag, kanske.

Hade bäst!
KRAM
/ E.J

Jobbdag 4

Idag började min arbetsvecka igen efter helgen. Det var HUR varmt som helt så man trodde nästan att man skulle dö av värme. Det gick inte att ta av sig tröjan heller för det var HUR mycket knott som helst. Så jag lärade ha mina mjukisbyxor, linne och ''kofta'' på mig.
Jag hade dragit upp ärmarna på min ''kofta'' vilket nu har reulterat i att jag har rätt så mycket knottbett på i alla fall min ena arm.
Så jag kan väl säga, att denna dag inte var preics den bästa av alla jobbdagar. Men jag tänker och vill inte vara en gnällspik. Så förlåt! För jag är verkligen bara glad över att jag har ett sommarjobb :)
Jag tackar dig Jesus för det!! :)

Nu snart ska jag på kalas hos min kusin, Clara, som fyller år idag :)
Grattis till henne! :D

Måste göra mig klar nu.

Hade superbra.
KRAM!
/ E.J


Tänkte bara att jag också skulle ge er en kort resume om igår, söndagen alltså.
Var på möte på förmiddan, riktigt bra! Behövde höra det han prata om!
Sen resten av dagen slappa jag typ bara, kolla på tv, låg på studsmattan.
Just ja ladda även upp bilder från Nyhem på bilddagboken. beeettan.bilddagboken.se - om ni vill kolla.

Kvällen i bilder :)

Var en mysig och kul kväll, jag låter den förklaras med hjälp av bilder :P


Middsommar :)

Förlåt för dålig upptadering!
Har inte hänt så mycket.

Det blev middosommarfirande hemma igårkväll, för de andra planerna blev inställda. Så firade med pappa, Marie, Elsie och Seth. Blev grillning och sen åka runt med bilen lite och sen hem till Elsie och Seth och fika. Det var mysigt faktiskt :)


Min middsommarkrans som jag gjorde, hehe. Hade inte så mycket att göra och tyckte det skulle vara kul med en krans. Inte så speciellt snygg. men man kan inte vara bra på allt ;P

Ikväll blir det käglan och sen kyrkan för att se film med gänget :)
Ska bli skojskoj.

Hade superbra alla!
KRAM
/ E.J

Tisdag den 16 juni 2009

Efter 6 timmars arbete, 910 st plantor satta och några blåsor så sitter jag nu här.

Japp idag var det min första jobbdag. Det känndes riktigt bra. Har inget att klagga på! Jag är glad att jag fick ett sommarjobb bara :) TACK GUD!

Jag är väldigt trött, klev upp kvart i sex i morse, åt frukost klädde på mig och packa matsäck och åkte sedan kvart i sju. 
Jag kom ju hem från nyhem igår. ÅHHHH SÅ KUL DET VAR DÄR OCH SÅ PEPPANDE!
Verkligen en bra start på sommaren! Möterna var hur bra som helst!

Jag är inte så bra på att återberätta då jag ska skriva ner det. Men jag hoppas att dessa bilder ska få tala.
Det sägs ju att en bild säger mer än 1000 ord.

(Klicka på bilerna så blir dem större)

Bussresan dit
Fredag





Nyhems vistelsen
Fredag





Lördag




Jag var även på ett ledarsemunarium på lördagen. Men tyvärr blev det inga bilder därifrån. Jag tog inte kort på allt alla dagar.

Paus, ska kolla på top modell :P

Söndag 



Måndag



Ja, det var några av bilderna. Orkar tyvärr inte ladda upp precis alla. Tar jättelång tid och har jur många biler som helst. Det kommer väl upp bilder på bilddagboken någon gång också. Då kanske det också blir någon mer och anna bild än dessa.

Hade superduperbra nu!
KRAM!
/ E.J

Sommarlov! :)

WIHOOOOO! Vi har sommarlov nu :D
Åh vad skönt det känns!
Om ca en och en halv timme så börjar färden mot nyhem. Åh det ska bli så kul så att jag förstår inte! 
Är synd att jag missar pannkakskyrkan ikväll då både ludvika och drevdagen kommer ;-/. Men men, jag verkligen läääängtar till Nyhem! :)
Till och med så känns det kul att behöva sitta i en buss i flera timmar nu, ska bli mysigt, haha :P

Det kommer inte bli någon upptadering tyvärr nu då under några dagar. men jag hoppas att ni som brukar läsa klarar er ändå:)

Hade så underbart bra allehopa!
STOR SOMMARKRAM!
/ E.J

Det strömmar tårar!

Ja, det gör det verkligen, samtidigt som det blir blandat av skratt! 
För jag är så lycklig att inga ord kan beskriva! Jag tänker inte avslöja hemligheten än.
Men ni kommer få veta, ni måste bara ha lite tålamod ;P

TACK JESUS! :D

KRAM!
/ E.J

Ny design!

Jag har nu bytt design igen, hehe. Vad tycker ni? Var ärlig, hehe. Var den här bättre eller den förra? :)

Jag har i alla fall hittat denna design här. Tack Elin :)
Ni vet jag är inte så smart nog att jag kan fippla med så mycket koder och så själv :P

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig tror jag. Eller inte än, men om ett tag i alla fall. Ska se om jag kommer på att göra något annat först, hehe.

KRAM!
/ E.J

My day!

Som jag trodde så har jag haft fullt upp idag.
Pluggat, promenerat med zigge, varit till skolan och lämnat grejer och arbeten, fixa en sak, träffat massa jag kände på byn, ätit glas med Sofia och Maria på pelles, kollat vad jag ska ha för kläder till Nyhem och kastat saker i tvätten. Ska snart gå och hänga upp det ute. Har varit en bra dag! :)

Föressten så har jag hittat en bra sida där man kan klicka sig fram till presentkort på gratis kläder. Den verkar i alla fall vara helt sann.  Bli medlem du också här :)

Hade bäst!
KRAM
/ E.J

Filtar+hängstol+musik+ute=mysigt!

Kom precis in från att ha suttit ute i våran hängstol på våran altan/veranda och lyssnat på musik med 2 filtar inlindad runt mig. Riktigt mysigt! 

I övrigt har jag kommit på att jag kommer ha en massa att göra i morron. Måste ner till byn i morron och fixa en grej plus till skolan och lämna lite skolgrejor plus lämna två arbeten. Innan jag gör det måste jag skriva klart lite mer på ett av arbeterna. Sen måste jag också gå igenom vad jag ska ha med mig till Nyhem, kläder och allt. 
Fixa med en sak. Som jag inte kan avslöja, hehe :P

På ondag blir det fullt upp med att kolla på alla studenter plus fira dem.
GRATTIS ALLA MINA ÄLSKADE VÄNNER SOM TAR STUDENTEN!

På torsdag blir det till att packa klart helt inför Nyhem och så. Blir säkert något mer också, som jag inte har på huvudet just nu.
På fredagn skolavlutnigar och NYHEM:)

Nu vet ni lite hur min vecka kommer se ut också, hehe:P

Annars idag har jag pluggit lite, kollat på tv och varit ut och gått med Zigge (våran hund) 2 gånger, hehe. 
En av gångerna var han jättebusig och jag skulle säga åt honom att skärpa sig. Så jag böjde mig ner och fastnade med mitt halsband i hans koppel. Så det gick sönder. Mitt upptåndelsekors-halsband. Jag är faktikst ganska ledsen över det.
Men men..Så kan det väl gå om man heter Elisabeth Jonäll och är blond.

Nu ska jag snart dra och kolla på cityakuten och sen blir det project runway.
Men hare bäst ni bästaste och underbara!
KRAM!
/ E.J



  

Vad händer för mig i sommar?

Jag tänkte jag skulle ta och skriva lite om vad som jag vet kommer hända för mig i sommmar.
Kanske inte så jättekul att läsa om. Men jag har inte så mycket annat för mig.

På fredag får vi sommarlov och klockan 14.00 kör en buss med ungdomar från Edsbyn, Alfta och Bollnäs iväg till Nyhem. ÅHH, vad jag läääängtar och det ska bli så grymt kul! Har en sådan förväntan på det! :) JIHOO!
Åker hem på måndag morron. Sen på tisdag börjar jag jobba med att sätta plant. Sen blir dte till att ägna sig åt det i större delan av sommaren. vet ännu inte hur länge jag kommer få jobba. Men ett bra tag i alla fall lätt det som på pappa. Även om det rä lite tråkigt att missa större delen av ledigheten så är jag verkligen hur glad somhlest att jag fått jobb. Det behövs! TACK GUD! Någon som inte alls verkade vara möjligt förrut har fixat sig nu:)
Kommer behöva at ledigt i böran av Juli för då ska vi åka på semaster med familjen till en stuga. Kul ska det bli.
Sen vet jag inte så mycket mer vad som kommer hända. En massa umgåsning med kompisarna, sol och bad hoppas jag såklart också på. Och det kommer det bli!
Sen hoppas jag kunna åka och hälsa på mamma också nåt tag:)
Förhoppningsvis blir det även en tripp till Uppsala:)

Det var lite om hur min sommar kommer se ut;P
Känns jättekul!
Hoppas eran kommer bli jättebra!

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

Göra en skillnad?

Jag sitter och gråter och mår dåligt just nu.. Kolla videon så förstår ni.
http://www.youtube.com/watch?v=e4NlyZqJhwk
(Öppnas i ett nytt fönster)

Alltså jag förstår inte. Varför vi bara sitter och gör ingenting. Varför gör vi ingen skillnad?
Det finns så mycket vi kan göra!
Och varför uppskattar vi inte det vi har. Sluta klagga på det du har eller inte har! Tänk på dem som inte har någonting alls! På dem som inte har vatten, på dem som inte har mat och på dem som inte har någonstans att bo! Du har i alla fall det. Du har stora livsmöjligheter! Du har så mycket du kan göra. Men tänk på dem som inte har någonting. På dem som inte överlever för att dem blir sjuk eller inte har något att äta!
Jag vill göra en skilland. Det går att göra skillnad! Det behöver inte alltid vara stora saker man gör. Det lilla kan också hjälpa! 
Tänker du inte göra en skillnad så sluta i alla fall att klagga! 
Jag vet, livet är inte alltid enkelt. Man möter på problem många gånger och det är jättejobbigt! 
Men försök förstå hur det är jag menar! Jag vill inte klanka ner och säga att det inte finns saker som vi har det jobbigt med. För det vet jag att vi har. Men snälla försök att första hur det är jag menar. 



Hade bäst, ni alla! 
Jag hoppas jag inte sårade någon nu! Förlåt isf!
KRAM! 
/ E.J
 

Syster och jag

Idag har jag i stort sätt bara pysslat med Hanna och spelat yatzi (stavning?). Riktigt trevligt. Gjorde en massa armband och sånt. Det blev oavgjort i ''matcher'' mellan oss i yatzin.

Nu har jag precis tvättat håret i kran, (suck) det börjar bli ganska jobbigt, haha!
Och väntar på att min syrra ska bli klar och duscha, för då ska jag gå och duscha. Ikväll blir det till att åka till kyrkan och få lyssna till hur musikalen vi ska göra är. Sen blir det väl lite övning och sådant. Längtar jättemycket! Ska bli så kul:)

Hade bäst alla och hoppas ni får en jättebra kväll och att ni haft en bra dag! 
KRAM! 
/ E.J 

Skogen och Gud :)

Kom rätt så nyss hem från att ha varit ute i skogen och haft en riktigt härlig stund tillsammans med Gud! 
Tack Gud!

Idag hade jag betygsnack plus städa skåpet sen sluta jag :)
Nu har jag inga mer lektioner denna termin, wihooo:). Måste baratill skolan och lämna lite grejer nån dag i veckan.
Skolavslutning på fredag. Om jag har tur hinner jag gå på den. Men min bror slutar 9:an så vill åka och kolla på han först. Men våran börjar senare så jag kanske hinner. Det känns liksom inte riktigt annars om man inte går på den. Hehe, jag vet jag är kanske lite knepig. 

Föresten så funderar jag på att klippa mig page/kort igen. Alltså den längden jag har på bilden här nedan. Vad tycker ni? Snälla hjälp mig att bestämma. Annars kommer jag säkert göra ett förhastat beslut som jag ångrar sen. Och det vill jag inte göra, hehe. Men isf blir det nog med lugg, eller? Mitt hår just nu är längre och det behöver i vilket fall klippas. Men om ni tycker att jag ska ha kvar min längd. Så klipper jag bara topparna och min lugg. för den är alldeles för lång den också nu, haha. Det som är så bra är att Marie kan klippa mig. Så slipper jag gå till frisören. Det är inget problem med det. Bara det att det rä skönt att ha någon hemma som kan göa det :P
Nå så hur tycker ni?

 
(Ursäka mig)


Hade bäst alla och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J

En mycket trevlig kväll

Det blev ändrade planer. Det blev bara jag och Sofia som träffades och vi var hemma hos Sofia, vart massa annat joll med vistelsen till kyrkan.
Men det var hur kul, trevligt och mysigt som helst att vara hos Sofia också! :)
Vi såg, facing the giants,  ( En film som jag ganska nyligen sett. Men det gjorde absolut ingenting för den filmen är så otroligt bra! SE DEN! ) fika och gick på en liten promenad. Mycket trevlig kväll! Men myggorna hade man ju kunnat slippa ;P
Tack för kvällen Sofia! <3

Nu ska jag nog ta och gå och sova. Fast att jag har sovmorron i morron. Jag är så trött!

Hade gott alla och sovgott!
KRAM!
/ E.J

Open up the gates!

Sitter och lyssnar på planetshackers, open up the gates nu. Den är SÅ bra! :)

Har precis gjort i ordning mig för att troligtvis hamna på kyrkan senare och kolla på film med Sofia, Sanna och Anna. Måste bara vänta och se om det rä ledigt, eller om det är några andra ungdomar som ska vara där.
Annars kör vi det någon annanstans. Blev lite snabbt bestämt. Både Sofia och jag hade så tråkigt att vi bestämde för att göra det. Skönt att få göra något annat än kväll än att bara plugga.

Att bero på plugging. Jag satt och skrev på ett arbete i morse som jag skulle lämna in idag. Helt plötsligt försvann allt jag hade suttit och skrivit på då jag nästan var klar. Så jag blev så less att jag börja gråta. Töntigt, ja kanske det. men jag var bara så less då.
Jag sa Gud, varför? Hjälp mig!
Och jag lyckades hitta arbetet sen och allt som jag skrivit var sparat. Gissa vad jag blev glad då? :)

I morron har jag sovmorron till 12.15 i en timme sen slutar jag, YAY:)
Sen blir det till att kolla på balen klockan 17, på alla mina vackra kompisar :)

Open up te gates - planetshackers

We come into this Holy place
To bring a sacrifice of praise
Bow down before you and seek your face

We sing of the mighty things you've done
Cry out to you
"let your will be done"
Tell all the World you're the Holy One

Hear the shouts of praise
As they're rising up to you
Come and fill this place
As we bring glory to your name

Open up the gates and let the
King of glory in
Fill this house with praises as we
Lift our hands and worship you
Open up the doors and let your
Glory fill the earth
King of heaven we dance before your throne

King of heaven come and
Take your place
Dwell among us as we
Seek your face

Ta hand om er och hoppas ni får en bra och rolig kväll!
KRAM!
/ E.J

AHHH!

Jag har bara lust att skrika rakt ut just nu! Känner bara för det. Men tänker inte göra det för det är alldeles tyst omkring mig.

Förövrigt så sitter jag nu i skolan, pluggar och väntar på att lektionen ska börja.

Hare!
KRAM!
/ E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0