Medans Lacrae spelas i högtalarna..

... Sitter jag här och ber åter om ursäkt för en extremt dålig upptadering!
Förlåt speciellt över att jag inte skrivit så mycket om sydafrika och mina tankar om det.
Jag gör ju mitt projketarbete om det. Därför har jag inte skrivit så mycket här eftersom att jag jobbat mycket och skrivit om det på annat sätt. Men FÖRLÅT! Jag kommer göra en bok om min resa och så. Men jag kommer ändå då jag kommer hem skriva lite även här. Så den som inte kommer läsa boken ändå kan veta lite vad vi gjort :) 
Men hjälp, I morron åker vi, I MORRON! Jag är så glad just nu. Även om jag varit riktigt nervös och rädd tidigare och faktiskt fortfarande är det så är jag ändå mest bara glad nu :)
Ska bli så spännande och kul :)
Jesus säger till oss att inte oroa oss, han är med oss! Så jag vet att han kommer vara med mig/oss!

Har packat klart allt nu, ska ta en extra titt sen för att kolla så att allt är med..
Ska på möte ikväll på kyrkan, känns skönt att åka på det innan man ska iväg och att träffa alla där en gång innan man åker, plus jag kommer aldrig kunna sova ändå inatt förän senare. Kommer vara så spänd, hehe. 
I morron runt kvart i 8-8 rullar bilen med pappa, hanna och mig ner mot bollnäs för att sedan runt kvart i 9 någonting stiga på tåget..
Kommer inte ha min mobil med så ni kommer tyvärr inte nå mig på den.

Nu ska jag gå och göra vad som nu måste göras matsäck som ska fixas, packning som ska gås igenom en gång till, kamera (som jag fick idag :) ) som måste laddas och inspekteras så jag vet hur den fungerar..med mera, med mera :)

Men hade bäst alla!
Vi får se om jag upptaderar en gång till i morron eller så, men jag tror inte det. 

STOR KRAM!
/ E.J

 

sjunde oktober tvåtusennio

GRATTIS EMMA VILJANEN, ÄLSKADE VÄN! <3

Hej alla! :) 

Tänkte att jag skulle ta och upptadera lite, hehe. Idag har jag varit till kyrkan. Åkte dit till 10 och satt där ocg pratade med Lotta och Lars-Erik ett tag, det var riktigt trevligt. Vi pratade om allt möjligt bland annat om då Lars-Erik, Mikael och Josef ska åka till Bolivia och då jag ska åka till Sydafrika. Sen kom Ida kring strax efter det då satt vi alal och pratade ett tag. Läste bibel med mera. Varför jag var på kyrkan var för att jag skulle trägga ny generations teamare. Runt halv 11 så ringde en av dem och sa att dem var I edsbyn så jag gav dem vägbeskriving till kyrkan och så kom dem dit. Satte oss ner i umgålokalen och fikade lite på glasstårta samtidigt som vi pratade.  Det kändes riktigt bra och det var peppande. Sen åkte dem strax före 12 då dem skulle äta lunch med ungdomsledarna innan dem skulle träffa högstadiet. Jag gick upp och pratade lite med Ida innan jag åkte mot skoaffrän för att säga Hej till Sanna. I morron ska jag ner på kyrkan och hjälpa Ida lite. Det känns kul att kunna hjälpa till. Det var kul att åka och säga Hej till Sanna, var där ett tag ocg pratade innan jag åkte en snabbis till skolan för att leta Katarina men hiitade inte henne så åkte hem och nu är jag hemma och ska göra något att äta. Är jättehungrig! Hade velat äta tidigare också men har inte kunnat för jag tog någon slags kaspeln angående Sydafrika och då fick man inte äta förän om en timme. 
Så nu ska jag gå och steka ägg och sen blir det väl nå mer med. 

Men ta hand om er alla!!
KRAM!
/ E.J  

sjätte oktober tvåtusennio

Allstå, jag är ju sämst!! Förlåt att jag är så otroligt dålig på att upptadera!

Sitter på skolan just nu och väntar på att vi ska äta. Ska knäppa kort idag så trots att det är APU så ska dem andra till skolan. Vi ska äta 12.15. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Försöker fördriva tiden på något sätt.

I övrigt är jag lite smått irriterad för det står att jag har avaktiverat mitt konto på facebook fast att jag inte har det. Har mailat facebook teamet och fråga om det men dem har inte svarat än. Hoppas dem gör det snart och att dem hjälper mig.  
Någon mer som haft/har det problemet?

Det är bara 12 dagar kvar till vi åker nu! HJÄLP!!
Det är inte länge!!

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

andra oktober tvåtusennio

Hej, först och främst, GRATTIS SARAH MIN ÄLSKADE VÄN! <3

Idag har jag varit på skolan gjorde ett engelska speaking test, kändes som om det gick jättebra! Trots att jag var med två stycken killar jag inte kände alls!
Sen har jag varit på skolan hela dagen från 8.00 till ca 15.00 och samlat in grejer till i morron.
KOM DÅ! Vi har ''skördefest'', loppis, uppträdanden, ponnyridning, lotteri med mera,  utanför eller inne, beroende på väder, voxnadalens gymnasium!! Mellan 10.00-14.00! KOM! Alla pengar går oavkortat till de aidsdrabbade i sydafrika!
Vi fick in mycket :) Snälla elever och lärare :)

Har bakat lite nu ikväll som jag ska ta med i morron. Måste vara vid skolan i morron klockan 8.00 för att ställa ordning.

Nu snart ska jag på tonårsmöte på kyrkan. Sen blir det nog pankakskyrkan senare :) YAY!

Ha en underbar kväll ikväll!
KRAM!
/ E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0