Tankar här och var!

Hej alla underbara där!

Jag är lite splittrad just nu. Ta det inte på fel sätt eller så. Jag mår bra bortsätt från omständigheterna.
Men det kommer nog bli en liten paus på bloggfronten ett tag. Jag hoppas ni kommer överleva. Vet inte för hur länge. Det kanske bara blir en dag. Jag vet inte. Anledningen är att jag är i någon form av chock, eller jag vet inte vad man ska säga. Men jag är väldigt ledsen iaf.

Den killen jag berättade om förr. Överlevde inte. Han dog. Han heter Martin Östergrens. Han var 18 år och hade just börjat sitt sista år på gymnasiet.
Jag vet inte så mycket om honom och är inte världens bästa kompis med honom. Men han är ändå någon jag så väl vet vilken är.  Han har alltid verkat så glad, så snäll och så omtänksam.
Mina tankar går just nu till hans familj, flickvän, vänner och alla närstående. Det är så hemskt!

En till anledning som inte alls är lika tragsik! Men som också gör att jag tar en liten paus är att jag vill föröka få ihop skolan på något sätt, känner mig lite stressad över den.

Ni får tycka att jag är fånig. Men det är så här nu.  

Ni får ta hand om er tills vi hörs igen!
STORKRAM!
/ E.J 



( Finns ingen rubrik, för jag är dålig på att hitta på rubriker )

Hehhej:)
Är nyss hemkommen. Har varit på möte och innan det var jag till Salem. Bad för killen jag berätta om igår.
Gud kan göra under! AMEN för det!

Mötet var jättebra idag. Det var Jasse som prediakde. Han predikade om synd och att vi ska lära känna Jesus. Att det är han som ska vara nr ett typ det. Det var iaf jättebra! 

Kloclan tjugo i 3 idag ska jag befinna mig på bibblan för där ska jag bli upphämtad av Jessica. Då ska vi till Alfta på kalas hos min älskade vän Matilda. GRATTIS VÄNNEN! <3

Nu ska jag ta och äta nåt. Pappa och Marie är ju fortafande borta så vi får se vad det blir^^ 
Men jag är faktist inte så dålig på att laga mat, haha.

Men hade så bra alla vänner där och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J

Hemma igen ^^

Japp, vi är hemma igen. Det gick snabbare än vi trodde för oss att paddla^^
Det har varit en jättebra dag idag. Kul och mysigt och allt! Det var ingen som ramlade i heller, yaya, för det :)
För dig som har försökt få tag på mig på mobilen så har ni kanske märkt att jag inte svarat. Det var för att jag inte hade med mig den idag. Sorry!

Men som sagt, har varit en jättekul dag. Paddlade med Sanna och det gick bra för oss. Vi stannade och åt runt 11 eller så i frostkilen och då lekte vi även lite lekar. eller ja, vi i ULT var ju inte med vi var typ ledare. Hade typ en staffet. Först var det två stycken som skulle springa ihopknutna med benen tillsammans, sen skulle två paddla över till andra sidan ( det var en å så det var inte så brett) sen skulle en kasta ett egg till en annan, mohaha. Sen skulle hela gruppen ta sig igenom en typ ''hinderbana'' som var snöre med olika stora rutor, som man skulle igenom alal rutor och laget måste gå i ordning efter varandra i samma hål alltså. 
Efter det fortsatte vi paddla. Efter ca 2 timmar och 30 minuter var vi framme vid målet och då blev det lite lek och bus där också. Men inga planerade grenar. Grillade även lite korv då. 

Fick veta en grej idag som gjort mig väldigt deppad. En kille, eller egentligen två som jag väl vet vilka är (alltså är inte bästakompis med dem så, men vet väl vilka det är) var med om en bilolycka. Den ena har ''bara'' ont men den andra är riktigt mycket skadad. Blödnigar i hjärnan. Så be för honom! Vill inte nämna några namn eller berätta så mycket mer. Men be för honom iaf! 

Föresten så är vi hemma själv ikväll. Pappa och Marie har åkt till husvagnen och sover där.
(Alltså vi har den på ett stilastående ställe i ryggesbo)
Men jag rä så trött nu, så det blir nog ändå inget ''party hela natten'' eller så, haha! Inte för att det hade blivit det annars heller, men ändå, haha! 

Haed så bra nu alla! 
STOR KRAM! 
/ E.J  

Paddling here we come :)

Idag ska vi ut och paddla med vårat ungdomsgäng :)
Åh, så kul det ska bli! Hoppas på att jag inte kommer rammla i bara, haha.
Känns tråkigt att Sofia inte kan vara med :( Usch, vad jag saknar henne! Jag hoppas hon har det bra!

Klev upp för en timme sen ungefär. Har tvättat mig, klätt på mig, ätit frukost, fixat med matsäcken och annat som ska med. Bl.a ska jag ha med mig ett till par kläder utifall att jag ramlar i^^

Ni lär ju få höra sen då jag kommer hem eller i morron hur det gått och varit. Vi beräknas vara hemma runt 20.00. Så det blir en lång dag, yay. Ska hämta upp Sanna kvart i 8. 
Nu måste jag fortsatta med att göra mig själv klar sen också kolla så att allt är med och så. 
Alla grejer ska in i en svart sopäck ^^

Ha en sådan otroligt bra dag idag och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J  

On da school

Yo, everyone!
Sitter nu i skolan. Har snart lunch om ca 7 minuter eller så. Jag är super hungrig, haha! Det blir spaghetti och köttfärssås till lunch för dig som bryr dig eller vill veta liksom ^^  
Har pedagogiskt ledarskap just nu och jobbar med en uppgift om ''att lära ut''.

Men nus ka vi gå ner till klassrummet igen.

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

tjogoåttonde augusti tvåtusennio

Godmorgon :)
Jag ber så otroligt mycket om ursäkt för att jag inte upptadera något igår!
Men igår så hade jag först sovmorron till halv 10. Sen var det skola hela dagen till tio i 3. Efter skolan följde jag med Jessica då hon skulle uträtta lite saker på byn. Sen åkte hon hem och jag hade tänkt stanna kvar på byn tils Kidz träffen skulle vara men åkte hem åndå och åt emellan, skulle bli så hungrig annars. Sen äntligen så funkar Sofias internet så hann prata ett tag med henne också, men tyvärr bara en liten stund.  Sen runt tjugo över 5 så cyklade jag till Rotebergskolan och möte Ida Emilsson :)
Sen åkte jag till Sanna där vi väntade tills Ida kom och hämtade oss. Egentligen skulle vi cykla men Ida måsta iaf åka unt lite med Astrid så hon skulle somans, vilket hon iaf inte gjorde^^
Sen planerade vi kidz från 18 till 21 ca.

Nu ska jag snart iväg till skolan. Slutar 13.00 idag :)

Ta hand om er! 
KRAM!
/ E.J 

Upptaderingar från bibblan.

Hejhej alla :)
Jag sitter nu på bibblan och tänkte jag väntar här tills det att jag ska på söndagsskole träff. Tänkte jag skulle låna datorn här och plugga lite medans jag väntar. Men först tänkte jag upptadera lite.
Dagen idag har varit bra. Vi började med religonskunskap och det var kul, vi pratade igenom betygskriterier och sådana saker. Efter religonskunskapen hade vi inrikning, där vi pratade hela lektionen. Vi hade fått en ny lärare och skulle typ lära känna varandra. Ställde tre frågor och pratade om dem typ. Och nu använde jag ''typ'' många gånger, förlåt! Efter det var det lunch. Efter lunchen hade vi pedagogiskt ledarskap, sen var det svenska b och sist religonskunskap igen. Vi började då jobba med kristendomen. Davis, Helena, Sonia och jag jobbar om Paulus. Skitkul är det :)
Haha, David ''Jag ska i alla fall vara med Bettan, för hon kan typ allt redan'' 

Nä nu ska jag börja plugga lite, men hade så bra underbara männsikor! 
KRAM!
/ E.J  

Off to school

Om ca 10 minuter cyklar jag nu till skolan. Börjar 8.55 med samhälle, tror jag det är. Har glömt schemat på skolan, hehe:p. 
Efter skolan kommer jag stanna kvar på byn för jag ska på söndagsskoleträff klockan 18, så orkar inte cykla hem emellan. Som jag känner just nu iaf. Kanske blir ändringar sen att jag cyklar hem emellan iaf.

Jo, men hade så bra i alla fall allaehopa! 
KRAM!
/ E.J 

Lingonplockning i största hugg typ ^^

Har varit ute och plockat lingon ikväll i ca 3 timmar. Blev en hel del. Det var Pappa, Marie, Johanna, Jakob, Isak och jag som åkte iväg först, plus Zigge var också med (hunden). Dem åkte hem runt halv 8 men jag åkte med en bit men stannna vidd ett hygge ovanför oss och plockade till typ för en stund sedan då jag kom hem.
Jag vet inte vad det är med mig, jag är konstig, haha. Men jag är så bara, haha, jag kan tycka det är riktigt kul ibland faktiskt att hålla på men sådanna där saker. Fast man får en anning ont i ryggen dock, men det går föroppningvis över snart. Tack Gud för att du tar bort ryggonten! :)

Nu ska jag snart gå och sova, hehe. Jag är trött faktiskt ^^
Men först ska jag upptadera Sofias blogg lite, lovade att jag skulle göra det. Sms:ade med henne lite nyss.
Så läs där nu^^

Ta hand om er alla, och sov gott! 
Justde, kom på att jag inte berättat om skoladagen än. Men den har iaf varit bra, har haft neg C, det var kul men lite nervöst, haha. Pedagogiskt ledarskap och sammhälle.
KRAM!
/ E.J

Sprutor tagna

Jepp, då har jag nu tagit sprutor. Det blev tre stycken idag. Sen om typ en månad ska jag ta en till plus dricka något mot typ magen eller så.
Det gick okej att ta sprutorna idag. Var väldigt nervös innan och rädd. Sanna var snäll och följde med mig, tack vännen :)
Efter att jag tagit sprutorna blev jag yr så jag åkte hem. Min lärare hade sagt att det var okej och att det var bäst att jag gjorde det om jag var yr. Egentligen slutar jag halv 5 idag.

Vi hörs mer sen!
Hade bäst alla!
KRAM!
/ E.J

The second day

Japp, då ska jag snart (om ca en timme, har sovmorron idag) åka till 2:a dagen i skolan. Sanna och Anette kommer då och hämtar upp mig. Vi ska ha Eng C tillsammans, YAY :). Det känns hur bra och kul som helst! :)
Vi får sen se hur resten av dagen kommer bli och vara.
Som jag berättade igår ska jag iaf ta sprutor halv 3, ni lär ju få höra om det senare^^

Föresten då jag har förstått hur man kan minska bilder utan att dem ska bli suddig så kommer det komma en ny header ^^. Någon som vet? 

Hade bäst alla och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J 

And she is back again^^

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt över min otroligt dåliga upptadering här!
Det dels berot på att internet har varit lite krångligt,  jag har haft lite mycket att göra men också att jag varit så rädd att avslöja hemligheter för Sofia. Men nu har hon ju redan rest ( Idag grät jag omvartannat över det. Det känns så otroligt fel och konstigt. Kommer sakna henne så mycket! Men jag vet ju att hon kommer få det så bra där och jag är verkligen glad för hennes skull! ) Fick sms av henne tidigare om att hon var vid liv och framme :)

Jag tänkte jag skulle upptadera er lite om vad som hänt under dessa dagar.

Fredag 21 augusti 2009

Som Sofia upptaderade er med så tog jag en spruta då, skulle kolla vilka sprutor det var jag skulle ta. Var så sjukt nervös som sagt och rädd. Men det gick bra. Jag överlevde, nu återstår bara att ta alla dem andra sprutorna :O.
Före innan jag tog sprutorna var jag hemma hela dagen och sydde klart en väst och pysladelite så. Sen på kvällen åkte vi, as in Sofia, Sanna, Edith, Elsa, Julia, Hanna och jag till kyrkan och lagade tacos och åt, mums mums.

Lördag 22 augusti 2009

På lördagen åkte vi till kyrkan till 8. Då Ida, Sanna, Petrus, Jakob och jag skulle till Arbrå/Fagernäs och hjäpa till med barnen där. Då missions församlingen i Arbrå hade en typ församlingshelg där. Det var riktigt kul. Barnen var så härlig, väldigt klängig och så. Vi lekte, pyssla, undervisade med mera med mera. en riktigt kul dag. Kom dit till 9 ca och åkte hem runt 18 någonting. Sen stannade vi dirkt vid Betel då vi skulle på praise explosion som var riktigt bra! 

Söndag 23 augusti

Var en av dem jobbigaste dagarna på länge. Var på barnvälsignelse på förmiddan. Då bad vi för Sofia och allt blev då så verkligt, att hon skulle åka och så. Så det sprutade tårar för oss. 
Sen fick jag skjuts hem av Sanna och Henry. Då jag kom hem åt jag och fixade och skrev i boken vi skulle ge till Sofia. Boken innebär att det var en bok där några skrev något till Sofia. Sen till 18 så började jag gå mot Sofia då Sanna och jag skulle åka med henne ner till Atlantic där vi skulle äta klockan halv 7.
Det var så kul då. Jag kom till henne då hon var inne på toan så hon viste inte att jag kommit då och hon höll på och pratade och så med sig själv, hon var arg på hennes ögonfrans som var konstig, sen då hon kom ut blev hon jätterädd då hon såg mig där, haha! 
Då vi sedan åkte till Atlantic där Sofia trodde att det skulle vara bara hon, Sanna, Linda och jag som skulle äta tillsammans så fick hon sin en liten surprise. För där var även Astrid, Ida och Josef K, Josef L, Ahl och Axel. en liten hemlighet från oss ^^ 
Vi åt och hon fick en liten present från oss plus boken. Hon verkade bli glad och det tror jag hon blev också! :)
Alltså hela den kvällen kändes så konstig och så jobbig tyckte/tycker jag. 
Då jag blivit skjutsad hem av Sofia och det var dags att krama om henne och säga hejdå var det verkligen skitjobbigt! 
Kändes som om hela dagen var en enda gråt nästan. Usch! Du är verkligen saknad! 

Måndag 24 augusti 2009

Idag började skolan och jag är så otroligt peppad inför detta år. Ska verkligen ge allt. Det säger jag ofta inför alla år, men jag menar det verkligen denna gång. Det är sista året och sista gången att ge vekrligen allt man kan, typ. 
Vi började klockan 8 och då hade vi information till ca 10 om olika saker. Är nöjd med schemat faktiskt. Har endel långa dagar men är nöjd ändå. Fredagar är skönast, slutar 13.05 eler nåt sånt då :)
Det kändes även så underbart kul att träffa alla igen :)
Efter att vi hade gaft information fick vi en uppgift vi skulle göra om våran tid i skolan hittills och vilka framtidsplaner vi har och så vidare. Sen hade vi inriktning då vi också gick igenom den med mål och sådanna saker. Sen var det lunch. 
efter lunchen fortsatte vi att jobba med uppgiften vi fått och sen fixade vi med biblotekskorten, eftersom dem bytt system. Efter det hade vi en samling och sen slutade vi runt 14 tiden. Under denna tid så fick jag några sms av Sofia. Och det kändes vekrligen så jobbigt då. Jag vet att jag sagt det så mycket just nu. Men jag hoppas ni kanske förstår. 
Ringde henne alldeles innan hon skulle kontroll checka något så att hon lära knäppa av mobilen och då var det riktigt jobbigt! Men jag vet ju att vi kommer träffas igen till Jul. Men ändå. Det känns så jobbigt! För jag vet ju att det aldrig mer kommer bli riktigt som förr. Det är det som känns så tungt! Men du kommer iaf alltid finnas i mitt hjärta Sofia Lind, jag älskar dig! Jag vet att allt kommer bli bra för dig och jag är så glad för din skull! 

Efter skolan blev jag kvar en stund på byn för jag skulle till hölsocentralen till kvart över 3. Så strossade runt där lite. Pratade med Ingrid över om jag ahde nog med poäng, det hade jag, och var på bibblan.
På hälsocentralen skulle jag bara kolla vilka och om jag skulle behöva ta vacinsrutor och som väntat så måste jag det. Så i morron ska jag dit till halv 3, tror jag det var, måste kolla allmenackan sen. Usch vad nervös jag är. Jag gillar inte riktigt sprutor, haha! 
Efter hälsocentarlen gick jag hem med Hanna. Då vi kom hem åt vi och sen¨åkte vi ut och plockade lingon. Blev faktiskt rätt mycket. Ska även ut i morron. :) 
Jag är lite konstig men jag tycker sånt är kul, haha! Att plocka bär och så alltså. 

Förlåt fall detta inlägg blev konstigt och så nu. men jag är lite halv trött och orkar inte tänka så mycket. FÖRLÅT! 

Sov gott alla underbara!
KRAM!
/ E.J   
 

Sofia bloggar i Elisabeths ställe

Elisabeth ska ta sprutor idag, så hon är rätt nervös. Hennes internet fungerar inte som det ska, så jag (Sofia) fick äran att blogga åt henne. Som sagt, hon ska ta vaccinsprutor idag och är nu nervös. Jag förstår henne, det är inte roligt att ta sprutor överhuvudtaget. Men som jag sa till henne, det kommer gå bra!

Ja, jag har inget mer att säga men ni vet i alla fall vad som händer med Bettan just nu. Ha det bra, pusshej!


Update:
Hon överlevde sprutorna! Yay!

Jesus, beautiful saviour.....

Har suttit och pysslat och donat ett tag med en väst och en klänning medans planetshackers har fått varit igång.
Har varit så mysigt, hehe^^ Just nu är det beautiful saviour som spelas. Jag gillar planetschackers :)

Idag var jag till skolan till halv 10. Trots att vi egentligen inte börjar föräns på måndag ^^ Men hade rest i idrott, prov. Så var där från halv tio till runt 14 någongång. Pluggade lite först. Sen 11 hade jag genomgång i det provet jag skulle göra. Sen pluggade jag ännu mer till 13 då jag hade provet. Klarade det :)
Åkte sedan hem och åt mat, verkligen behövligt. Jag var vrålhungrig! Haha!Sen har jag kollat på tv och pysslat som sagt.

Idag grät jag faktiskt också en skvätt. Jag kom på att Sofia snart kommer åka, om 3 dagar! 3 dagar är ingenting!  Jag kommer sakna henne så otroligt otroligt mycket!  Grejen är den att jag vet ju att hon kommer komma tillbaka sen.
Men grejen är ju den att det aldrig mer kommer bli som förut! Det kommer aldrig mer bli Sofia, Sanna och jag på samma sätt som förut. Vi har ju liksom alltid umgåtts så länge jag kan minnas. Men då hon kommer tillbaka så, som jag sagt tidigare så kommer vi åka iväg och göra olika saker. Det känns så konstigt! Sofia jag ger ingen skuld till dig, jag är glad för din skull som får göra det du länge väntat på och jag tvivlar inte en sekund på att du kommer få det bra och kul! Men om jag fick bestämma så hade jag ju såklart viljat haft dig kvar här. Kommer sakna dig som en tok ju.
Vist vi har haft våra stunder också då allt kanske inte varit bäst. Men vi har alltid blivit sams igen sen och vi vet att vi ju finns där för varann oavsett vad. Jag vet att min personlighet kan gå dig/er alla på nerverna ibland. FÖRLÅT! Det är liksom bara så jag är, jag är en sprallig tjej. Men jag vill inte vara jobbig och gå er på nerverna. FÖRLÅT! 
Åh, nu börjar jag gråta igen, haha! Det var inte meningen att jag skulle skriva så långt om detta, men det blev vist det nu. Förlåt. 
Jag kommer sakna dig sofia! Jag kommer sakna oss, vi alla, allt! Jag vet att jag ändå kommer överleva fast att du åker men det du/ni förstår nog hru jag menar. Jag älskar dig! KRAM PÅ DIG! 

KRAM PÅ ER ALLA! 
Ta hand om er! 
/ E.J  

Shrek

Nyss hemkommen från Sofia, då vi (vi as in Sofia, Sanna, Edith och jag) kollat på shrek 3 och haft det allmänt mysigt :)
Igår kväll kollade vi på 1:an och 2:an. Dem är jättebra! Älskar åsnan, han är så rolig!
Så nu kan jag också säga att jag sett shrek filmerna ^^

Som jag tidigare berättade så var vi till Bollnäs idag. Det blev Sofia, Sanna, Edith och jag. 
Inhandlade två block, ett set med 6 pennor ett sudde och en pännväsare, 2 deodoranter, lite choklad och en glass på dollar. Sen en kalender på klasons (?, jag lär mig aldrig hur det stvas, haha). Hade ju köpt en tidigare men som jag insåg var ett jätteåligt köp för man såg bara två dagar i taget, inte bra för min del, vill se hlest en hel vecka i taget. Den jag köpte nu kunde man tom se 2 veckor i taget, känns som en bra kalender, är nöjd med den, hehe. Känner att det blir mycket kalender snack nu, förlåt!
Jag kände mig mogen typ idag då jag köpte mest bara en massa skolgrejer^^
Hur som helst tack för denna dag tjejer! Ni är underbara! <3

Nu ska jag ta och läsa lite.
Men hade bra alla och sov gott!
KRAM!
/ E.J

59 dagar kvar

Heeej vänner :)
Förlåt för otroligt dålig upptadering! 
Jag har känt att jag inte orkat bloggat plus att jag gjort massa annat! 
Förlåt! 

Idag har jag först grejset med en massa sen åkte jag ner på byn, hämtade twilight på engelska ( :D ) som jag reserverat på bibblan och sen var jag in på erikshjälpen efter det en snabbis. Köpte en t-shirt som jag tänkte kunde vara bra till Syd - Afrika, haha! Måste försöka tänka smart för vi får bara ha en träningsbag väska med oss att packa i etersom vi kommer åka bil så mycket och så. Det är bara 59 dagar kvar nu :O. Hjälp! Det är inte  jättemycket. 
På fredag ska vi till hälsocentralen till 15.30 och kolla med sprutor och sånt. 
Om ca en timme ska jag börja gå till Sofia för vi ska till Bollnäs. Sofia, Karin, Edith, Sanna och jag tror jag det blev. Maria också kanske. 

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J
 

I am going to South Africa!

Kommer ni ihåg då jag skrev om den där gången då tårarna bara ann ner? Och att jag skulle berätta sen om vad det var över?
Jag har ju inte gjord det än, förlåt! Men de flesta av er vet ju redan ändå nu :)

Jag ska alltså till Syd-Afrika. Kommer åka den 17 oktober och komma hem den 5 november. Så blir borta i 18 dagar.
Det ska bli så UNBELIEVEBLE fantastiskt, undebart, cool upplevelse! Jag kan verkligen inte tro det! Alltså jag förstrå inte det är sant! Ibland då jag börjar tänka på det så blir jag alldeles tårögd och helt, ja det går inte att beskriva.
Jag längtar verkligen som en tok!



Jag kommer ihåg den där dagen då Katarina ringde till mig dagen före skolavslutningen och jag undrade varför hon ringde till mig. Blev lite smått nervös. Men svarade, först ville hon bara tacka för arbeterna hon hade fått av mig. Sen så kom frågan om jag ville följa med till Syd-Afrika. Jag förstod först ingenting. Men sen kom det och jag blev helt bortom mig av glädje, tårarna började ösa ner och jag kände mig så dum som satt där och pratade i telefon samtdigt som jag grät. Jag kunde bara inte förstå det. Den dagen skrattade och grät jag omvartannat. Så min syster blev helt galen på mig! Det har gått några månader nu och jag blir fortfarande gråtfärdig då jag tänker på det. Tack Gud för att jag får åka!

I torsdags (13 augusti) hade vi en vaccineringsträff som sagt. Måste börja ta alla sprutor nu snart. Idag var det två månader tills vi åker.

Jag har skapat en ny kategori här nu som heter ''Syd-Afrika 09''
Jag kommer här skriva om mina tankar om det, då jag tar sprutor med mera och sen efter resan också såklart om själva resan.

Grejen är den att detta är ju typ nästan det jag vill göra då jag blir äldre också. Hjälpa barn och ha ett barnhem och vara missionär. Nu får jag åka ut och hjälpa barn och ser ut och så. Jag kan verkligen inte förstå att det är sant.

Hade så bra alla och sov gott!
STORKRAM!
/ E.J

Hemma från stugan

Heeej allehopa :)
Jag är nu hemma från stugan igen. Har haft det riktigt bra! Förutom att det varit lite tråkigt väder.
Kom hem runt strax före fyra idag. Men har inte orkat upptadera förän nu, sorry! Har packat upp, kolla en massa bilder på facebook och kollat/rensat igenom 110 mail :O. Var många från facebook och sen annan reklam och sånt. Så det kan gå då man varit borta länge, hehe.

Tänkte skriva om vistelsen i stugan nu. Blir dag för dag, lättast så, hehe^^
Plus att det blir bilder med nästan varje dag. Så kommer inte skriva så jättemycket om varje dag. Bilderna får tala för sig också^^

Måndag 10 augusti 2009

Runt kvart över två kom mamma och hämtade oss. Vi åkte då i en bil som var rätt trång till stugan och lämnade grejer. Sen åkte vi till mormor och åt, riktigt mysigt och kul hade vi. (läs tidigare inlägg, har skrivit lite om det där också)
Sen då vi åkte hem åkte vi förbi och hämtade en tältsäng hos Linds. Eftersom vi behövde en till. Sen kom vi hem och bada/tvätta oss och fiska.

Jag vet, så snyggt! haha!



Tisdag 11 augusti 2009

Under dagen så var det mycket stros och ta det lugnt typ till ca klockan halv 1. Då skulle mamma ner på byn och fixa bilen och jag och Hanna följde med. Åkte till Lena en svöng sen också. På kvällen skulle vi grilla hos Sofia (läs tidigare inlägg) och jag hade frågat henne om jag fick komma tidigare och det fick jag. Så åkte till henne och var med henne till dem andar tjejerna kom till 4. Så hade vi mys och kul tillsammans. Var typ som en hejdå träff, eller vad man ska säga. Innan alla drog iväg på sitt typ. 

det var kallt åt fötterna! haha

(Förlåt för dåligt utbyt av bilder, kameran ville inte funka som jag ville så det var inte så kul att knäppa kort, förlåt)

Onsdag 12 augusti 2009

Åkte till Lena runt 10 någonting och duscha och sådant. Hade ingen dusch i stugan så fick åka dit och dusha. Var dät och åt och umgådes till klockan 14 då Jakob och jag skulle på en träff på kyrkan om barnpassning på församlingsdagen. Sen klockan 16 då den var klar gick vi till Atlantic där Mamma, Isak, Hanna, Lena, Evelina, Edwin och Axel var. Vi skulle äta där. Åt upp min pizza och gick sedan på en annan träff som skulle börja 18. Men jag gick dit tidigare och hjälpte Ida med att klippa hjärtan till församlingsdagen. Sen 18 började kidz träffen. Då den slutade runt halv nio någonting, kommer inte riktigt ihåg. Gick jag till Lena, kollade på lite tv medans vi väntade på mamma och Lena som var borta, då dem sen kom hem runt 23 eller vad det var så åkte vi hem.



Torsdag 13 augusti 2009

Under dagen så strossade jag runt och gjorde ingen speciellt. Sen ca halv fyra åkte jag ner på byn, gick in på bibblan och lånade en bok, sedan gick jag till skolan. För klockan 16 skulle vi ha en träff om vacinactioner (stavning?) inför Syd Afrika ( Läs nästa inlägg för mer om det). Sen skjutsade mamma hem mig och vi barn var hemma själv ett tag i stugan, medans mamma åkte för att hämta Kurt i Söderhamn. Han hade åkt buss och den gick bara dit. 

OBS!! Ej på riktigt!!Där tvättade jag håret (sjövatten) om det inte var så att man badade och tvättade sig så. Mamma har sagt att jag inte kommer ha några problem att klara av Syd Akrika, haha. Jag tar det som en komplimang ^^

Fredag 14 augusti 2009

Runt ett åkte jag ner på byn med mamma och Kurt för att lämna ett vaccinpapper på skolan. Sen gick jag till Linneas och kollade medans mamma och Kurt gjorde något annat. Jag hittade faktiskt en jeansjacka på 75% rea, så jag köpte den för 75 kr. Hur nöjd som helst med det köpet, rea är bra!! Sen gick jag till Lena där mamma och Kurt var sen åkte vi och handla inför kvällen. För på kvällen sen kom Sanna, Sofia, Elsa, Edith, Julia, Elias, Petrus och Clara till oss i stugan och vi hade det mys. Tyvärr så var kamera batteriet dött hela den här dagen (fick låna batteriladdare av Sofia sen då hon kom) Så blev tyvärr inga bilder från idag. Men på kvällen  fiska, prata, skratta och fikade vi marränswiss med mera.  

Lördag 15 augusti 2009

Klocan 6 väckte mamma mig för att jag skulle hinna äta frukost med mera innan hon skulle skjutsa mig till Ida och Josef till kvart i åtta. Vi åkte tidgare och kollade på morfars grav. 
Hela denna dag var jag på församlingsdag och det var riktigt kul. Hade hand om barnen. Bilderna får tala. 
Sen på kvällen var det yatzy spel och sånt som gällde.

Jag och Sanna hade om tro och pratade om det Tro, Hopp och Kärlek var temat för dagen

Söndag 16 augusti 2009

Idag åkte jag med mamma, Kurt och Hanna på möte i Betel. Var ett riktigt bra möte tycker jag :). Var David Duveskog som predikade. Träffade på Emelie också där precis innan vi skulle åka så det var ju dock tråkigt :/ 
Sen då vi kom hem så var jag riktigt hungrig så att vänta på maten var ju rätt jobbigt. Var mest stros sen på dagen. Kollade på the superhero movie med Hanna på Jakob bärbara. Den var bra och kul, men lite för mycket sexhumor för mig, hehe. På kvällen sen kom Miriam och hälsade på så satt och pratade med henne ett tag på kvällen. Hon är så go! (Var hennes stuga vi lånade)

Min mage höll på att dö av hunger, hehe^^

Måndag 17 augusti 2009

Plockade reda på alla grejer på morron. Sen åkte vi och lämade dem hemma i roteberg och åkte sen och hälsade på Marie, Clara och Julia. Åt glass där och pratade. Fick kolla på bilder från då Marie, Lelle, Tobias och Anna hade varit i Norge. Så fint det är i Norge :). Sen åkte vi till stugan igen åt mat och sånt. Clara följde med dit. Sen kom MArie och hämtade henne och vi åkte hem till roteberg. Sen har jag packat upp och sånt som sagt.




Tack, för den här veckan mamma! HAr varit jättebra! Kommer sakna dig! Ta hadn om dig! JAg älskar dig! 

Hade bra alla!
 KRAM!
/ E.J 
   

elfte augusti tvåtusennio

Hola!
Jag är nu hemma hos Sofia, vi tjejer ska grilla och ha skoj hos henne. ( Vi as in Sofia, Sanna, Anna, Linda, Lisa och jag)
Egentligen så ska vi inte vra här förän klockan 16. Men mamm var ner på byn och fixa bilen så jag fäljd emed och fråga Sofia om det var okej att jag kom till henne tidigare, och det var lugnt, Tack! :)

Det var jättekul/mysigt att vara hos mormor igår och äta. Vi åt, läste gammla brev och skratta med mera. Vi fick också 2 glassar. Ja 2 ni läste rätt, haha. Hon sa att det var lika bra att vi åt upp dem^^
När vi senare kom hem på kvällen så fiska Jakob och Isak. Hanna och jag badade och tvättade hår med mera. Det är faktiskt mysigt att tvätta sig så ibland, haha. Senare fiskade även jag och Hanna. Efter ett tag tröttnade Jakob och Hanna så det blev bara jag och Isak som fiska. Jag fick faktikst en fisk, fast det var en mört men ändå, haha!

Nu ska jag sluta! Men hade bäst alla!
STORKRAM!
/ E.J

I'm off to da stuga

Om 15 minuter så kommer mamma och hämtar upp oss. Kommer antagligen åak till stugan allehoppa och lämna grejer sen mormor. För vi skulle vara hos henne halv 4..

Onödig information, jag vet! Sorry!

Men hade som sagt bra nu och ta han om er!!!
KRAM!
/ E.J

-rubriklös-

Heeej alla unikt skapade männsikor!
Hoppas ni mår bra! 

Jag tänkte jag skulle ta och upptadera lite innan jag kommer åka till stugan (vi lånar en vän till mammas stuga) och inte ha någon tillgång till dator. 
Så det kommer alltså tyvärr inte bli så mycket upptadering denna vecka tyvärr. Kommer hem igen nästa tisdag tror jag det är. 
Pratade nyss med mamma och då var hon i Alfta. Men hon ska till Naima och sen till stugan och lämna sin egen packning. Så hon komme och hämtar upp oss runt 3 någonting kanske, sen åker vi till Momor och äter där. 
Jag får låna min brors kamera så bilder kommer det bli :)

Idag har jag kollat på en film på disney channel, kick it up eller vad den hette den var okej. Har även packat, men rä inte helt klar, måste fortsätta efter att jag gjort mig klar så jag vet att jag får allt me dmig, haha ^^ . Jag är konstig jag vet! :P
Jag har även skickat mail till våran rektor. Oh dear, vad jobbigt det kändes! Jag berättade att det var jag som nu tog över som ''ledare'' i Ny Generations gruppen och lite sånt. Marie fick kolla igenom det och säga om jag kunde skicka det så. Hon sa att det såg jättebra ut så jag litar på henne :)
Sen mäkte jag också att vårat schema har kommit upp på rexnet, YAY! Det såg jättebra ut, någon sovmorron här och där och några långa dagar till halv fem. Men jag är nöjd. Vill inte skriva upp tider här än och så för några lektioner vet inte jag hur det kommer vara med. 

Nu ska jag sluta och göra mig i ordning i stället. Kanske hörs en gång till innan vi åker.
Men hade så bra i alla fall!
BAMSEKRAM!
/ E.J

En massa babbel ^^

Heeej :)

Usch, vad dålig jag varit på att upptadera, FÖRLÅT!
Ska försöka berätta nu om igårkväll och idag.

Var på nattmöte igår kväll. Innan det stod vi och delade ut pannkakor:).
Jag var även en sväng till bokhandeln och köpte tre böcker. Det var köp tre, betala för två.
Köpte, Det är aldrig kört, det okända och brev från en skeptiker. Dem verkar vara väldigt bra allehopa! Har börjat att läsa det okända nu.
Nattmötet var superbra tycker jag! Det var Carl-Erik Sahlberg som predikade.
Men allt var bra med mötet tycker jag, inte bara han, alltså. Ett möte jag behövde.
Jag satt med Emelie och Johanna (inte Johanna N) på mötet, kul kul var det :)
Efter mötet så, jag vet inte riktigt vad det heter, men man har typ två klot (?) med kedjor på och på kloten är det eld. Simon och Jonas gjorde konster med det. Dem var superduktiga! Lärde sig då dem var i Thailand.

Sen idag var jag iväg på sista möte på ''kom och se'' i öjeparken klockan 11. Satt med Emelie även idag :)
Det var ett bra möte. Det var var Carl-Erik idag också. Sen hade dem en barnmusikal och alla barnen var SÅ DUKTIG!
Efter mötet och att vi bärt några stolar till hembyggsgården så åkte vi hem. Sen har jag bara varit hemma, läst det okända, kollat lite på tv, varit ute och lekt med Johanna och Pers dotter som också kom hit. Klockan nio ska jag kolla på poirot^^

Det känns rätt tråkigt att kom och se slutar nu. För det har ju varit så nu att man hängt på ''smaka och se'',  ''ungdoms''café tältet vid ''kom och se''. Plus att det har varit bra!  
Men man får Tacka Gud i stället för att man har kunnat få varit där. Tack Gud :)!

I MORRON KOMMER MIN MAMMA, YAAAAAAAAY! LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!
Älskar dig kära mamma!



Vi kommer sova i en stuga dem dagarna, det ska bli mysigt. Ska fråga min bror om jag kan få låna hans kamera och ta lite bilder. Han kommer nog inte ta några bilder själv.

Men nu är det här inlägget redan allt för långt så nu måste jag sluta. 

Hade bra och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J 

Förkylning, timsjön och fotbollsmatch

Jag ber verkligen om ursäkt för en sådan dålig upptadering!
Men nu tänkte jag skriva iaf!

Jag har blivit förkyld! Det började igår. Jag hade svårt att andas och trodde det var någon typ av  allergisk chock eller så. Men sen blev jag OTROLIGT täppt i näsan. Så förstod då att det var en förkylning. Idag är det dock lite bättre. Men jag nyser och snorar (ursäkta för äcklig information) och känner mig allmänt klen. Men jag överlever!


Idag har jag och Hanna varit hemma själva. Då pappa, Marie och Johanna är och hämtar en husvagn, Jakob var i en stuga och Isak är i Ryggesbo.

Så vi har lagat mat alldeles själva (potatismos och köttbullar, haha - vi är så duktig!) 
Hanna ville åka till timsjön och bada så jag följde med men tänkte att jag inte skulle bada på grund utav min förkylning. Så jag földe bara med som sällskap. Vi cyklade dit och det var något av det mindre bra besluten jag tagit. För det var hur drygt som helst att cykla, kände mig så klen! Inte så lyckat att cykla då man är förkyld och värmen gasar på en, haha. Men vi överlevde iaf!
Hanna badade en stund sen åkte vi hem.
Då vi kom hem lagade vi mat och sen tog jag det lugnt ett tag.
Klockan 3 följde jag med Sofia och kollade på då Edith och Elsa spelade en fotbollsmatch :)
Sen åkte vi och hämtade Maria i öje parken sen blev det hem.
Har varit hemma en stund nu och bara varit.

Ska snart åka ner till öjeparken. Får se om Sanna blir med annars åker jag ner själv sen träffa vi i där :)

Hoppas ni haft en bra dag!
Ta hand om er!
KRAM!
/ E.J 

Grängen

Heeej, nu har jag hemma efter en hel dag i grängen.
Det har varit riktigt trevligt och kul, solen har värmt oss skönt och vattnet svalkat oss ännu skönare.
Åkte dit till halv 12 och kom hem för tjogo minuter sedan eller så.
Det var Sofia, Sanna, Maria och jag som åkte först sen kom Julia och ännu senare kom Elsa och Henke också.

Runt 19, kanske lite efter det också så har vi bestämt oss för att åka till kägglan sen blir det öje parken.

Blev inte så mycket upptadering idag. Men jag hoppas ni hade har överlevt!

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

My God is mighty to save, He is mighty to save

Sitter och lysnar på mighty to save nu, och jag älskar den låten, den är så grymt bra! :)

Om ca 40 minuter ska jag sätta mig på min cykel och trampa mot Sofia sen Sanna och sen åker vi ner till öje på kom och se :)

Har varit en rätt halvseg dag idag, har inte riktigt veta vad jag ska göra har gått runt och stört mig lite på håret. För jag får inte tvätta det på någon dag nu eftersom att jag har permanentat det. Iofs så är det bra för då kan jag vänja det med att tvätta det lite mindre ofta, för det blir ju torrt då man permanentat det. Vill tvätta mitt hår nu, men bäst att vänta till i morron :/
Så ni får ursäkta mitt hår idag gott folk, ni som kommer se mig, hehe.

Hoppas ni får en kanonbra kväll! Kom gärna på möte i öjeparken som börjar klockan 19. Cellebret ska ha en konser sem är det Gunlög Rosén som predikar, vet inte riktigt vem hon är. Men hon är nog bra :)
KRAM!
/ E.J

Innebandyn

Jag antar att några är lite intresserade över hur det gick igår på innebandyn.
Chockerande nog så gick det faktiskt inte allt för dåligt!
Det var bara två lag som hade anmält sig, vårat och lindsmyr. Det laget bestod av tre stycken som alla spelar innebandy så vi kände att vi var ganska körd på en gång. Men det gick som sagt faktiskt inte allt fär dåligt. Det blev 5-6. Vi spelade en provmatch först på tio minuter sen körde vi igång och körde 15 minuter. Det var HUR varmt som helst, det kändes som om man skulle smälta. 
Det var Simon, Sanna och jag i vårat lag som jag berätta igår. Men Matilda hoppade in sen och spelade med oss :)
Jag gjorde inte bort mig så mycket heller, så det var skönt.
Nu känner jag att detta inlägg blev väldigt shamligt! Så nu ska jag sluta, haha!

KRAM!
/ E.J  

Är det såhär det är att vara vuxen?

Nu kommer det utlovande inlägget om Sofias resa till NI med mera.
Förlåt att det blev någon dag sneare än jag lovade, har haft så fullt upp! Men förlåt iaf!!

När jag tänker på det såhär, att Sofia ska åka, Hon ska till NI (Nord Irland) och vara au pair. Vi, Sofia, Sanna och jag är ett gäng som har hållt ihop i många, många år, sen vi var pyttesmå. Och helt plötsligt är man ''vuxen'' och folk förvinner från en.
Sofia åker till NI som sagt. Och det kommer antagligen aldrig mer bli som förr! Det är hemskt att tänka på det så.
Att det aldrig riktigt kommer blir som förr. För sen då Sofia kommer tillbaka då är även jag klar med skolan och kommer fortsätta med bibelskola med mera och Sanna också med det hon vill! Sofia kanske även åker tillbaka till NI eller nåt sånt, who knowes?
Jag blir tårögd bara jag tänker på det. Jag kommer sakna dig Sofia! Jag kommer sakna oss, vi tre. Jag kommer sakna alla våra flumstunder, alla våra normala stunder, jag kommer sakna sättet vi förstod varann på, jag kommer sakna att bara hänga på kyrkan eller vart vi än var, jag kommer sakna allt som vi gjort tillsammans.
Det har varit så många hejdån denna närmaste tid och det känns bara jobbigare för varje gång. 
Men det är tur att jag iaf kommer ha vänner kvar! Jag älskar er alla!
Men ingen kommer ju liksom kunna ta Sofias plats. Vi har umgåds sen vi var pyttesmå.   
Det låter nästan som att det är ett ''hejdå vi kommer aldrig mer ses'' men det tror jag inte det är. Jag är säker på att vi kommer ses många fler gånger. Men det kommer troligtvis aldrig mer bli som förr.
Sofia det finns inte ord för hur mycket jag kommer sakna dig och hur mycket jag älskar dig!  

Är det såhär det är att vara vuxen?

Det låter kanske nu som om jag inte bryr mig om mina andra kompisar. men det är klart jag gör. Jag älskar dem alla, även dem mer än ord kan beskriva!
Men detta blev ett inlägg lite tillägnat åt Sofia^^

Hade bra nu alla!
KRAM!
/ E.J

Vad har jag gett mig in i?

S E R I Ö S T vad har jag gett mig in i, haha!
Jag ska spela innebandy idag med Sanna och Simon. Jag tycker så synd om dem! 
Men vi får ju alltid hoppas att det går lite bra iaf.  
Dem kör igång 17 idag i öjepaken.
Tur att jag tror på en STOR Gud. Han får vara med mig så att jag inte gör bort mig alltför mycket.
Man kan ju undra varför jag sa att jag kude vara med. Men jag tänkte liksom att det kunde ju vara kul.

Annars idag har jag varit ner på byn vid konsum och kört vårat drama igen. Det var riktigt kul. Nu var man liksom inte nervös nu tyckte man mest att det var kul :)
Vi körde två gånger. Emellan pratade Jakob C, Emma och Elsa sjöng och vi delade ut infomation och tidningar.

Kom på möte ikväll, det är Göran Skytte som predikar och Blessed som sjunger. Börjar 19.00, före är dte lite musik underhållning också, vet inte när det börjar, 18.30, kanske?

Hade bäst! 
KRAM!
/ E.J 

Next: öjeparken

Nu åker jag snart med pappa, marie och johanna till öjeparken på möte. Sen kommer Sanna ner efter mötet så blir det väl café och umgås lite:). Sofia viste inte riktigt. men vi får hoppas hon också kommer :)

Föresten det var ett tag sen jag sa det här, men det betyder inte att jag inte gjort det. Men mamma jag älskar dig!
Jag saknar dig så enormt mycket så det finns inte ord! 
Kul att du kommer hem snart iaf.

KRAM!
/ E.J

Resultatet

Hejsvejs :)

Nu ska ni få se relutatet och så får ni säga vad ni tycker. Det är inte världens bästa bild, sorry för det. Det är från Hannas mobilkamera, eftersom att min inte funkar.



Som sagt inte världens bästa bild. Jag har inte gjort någonting åt håret där. 
Det blev inte så superlockigt och jag ville ju inte ha det så det är skönt.
På några ställen där mitt hår var lite mer slitet än på dem andra ställerna så blev det lite rakt, men men.
Man får ju styla och fixa det som man vill.
Jag är nöjd faktiskt. Vad tycker ni? 

Det kommer komma ett inlägg snart som kommer handla om Sofias färd till NI och så. Men jag vill ta det då jag känner att jag orkar skriva om det och just nu känns det lite jobbigt. Men det kommer kanske senare idag eller i morron. 
Hoppas det är lugnt?

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J 

Det stinker bajs!

Ja, eller iaf något liknande.
Jag håller nu på och permanentar mitt hår och permanentvätskan stinker inget vidare! HAHA!
Det ska bli spännande och se hur slutresultatet blir :)

Tänkte att medans jag väntar kan jag väl ta och upptadera här lite och skriva om igårkväll.
Jag skrev ju att jag var hos Sofia igår och att vi provpackade hennes väska till NI.
Senare kom Sanna och vi umgådes med henne. Runt strax efter nio så åkte vi hemn till mig och hämtade leggins så jag skulle slippa frysa om mina ben ^^.
Hade bara klänning och kofta. Sen åkte vi mot Åsen och hämtade Elsa, Edith och Julia och sen ner till öjeparken, där Edith, Julia och Elsa stog i caféterian på kom och se från 22 till 23. Spelade lite guitar hero där och klättra lite klättervägg. Tänkte säga hej till Emelie men haninte på henne tyvärr, FÖLÅT!
Då tjejerna var klar åkte vi hem till Elsa i Åsen och kollade på ''because i sad so''. Det är så konstig översättning på svenska så jag lära skriva på engelska, haha. (den heter tre systrar och en mamma på svenska)
Den var rolig, men man kunde få spunk på mamman i filmen. 

Nä nu måste jag gå och kolla om vi ska kolla en provlock. 
Vi hörs senare om slutresultat och så. 
Men jag tror det kommer bli bra, är lite nervös bara. 
Hörs senare som sagt.
Ta hand om er!
KRAM!
/ E.J 

Hos Sofia nu :)

Tjolahopp :D
Jag har hamnat hos Sofia nu. Just nu sitter hon och äter och jag fick låna datorn så sitter och lyssnar på lifehouse och tänkte bara att jag skulle ta och upptadera lite, hehe. 
Hon ska provpacka till dess att hon åker till NI och jag hjälper till lite, hehe. 

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

kuhsdtnfkujxb

Jag är så utråkad just nu, vet inte vad jag ska göra...

Hoppas ni har det mycket roligare och bättre!
KRAM!
/ E.J

Backstage och lite annat.

Förlåt, för dålig upptadering!
Det har bara varit det att jag inte orkat upptadera plus att jag haft lite fullt upp! Men förlåt iaf!

Igår var en bra dag. Under förmiddagen gick jag och var lite halv nervös. Sen åkte jag ner till öjeparken till kvart över 2.  
Nervositeten släppte en anning då vi fick reda på att vi skulle köra inne i tältet. Är inte lika stor scen där så man syns inte lika mycket i tältet.
Vi fick veta att vi skulle uppträda efter att några sånggrupper uppträtt så vi väntade backstage. För att slippa gå bakom sen och så.
Haha. ni skulle sett oss där. Vi dansa runt där och jolla bakom scenen. FAst inte så att vi hördes. Det var lite smått roligt. Men det kändes lite bra att göra det så man kunde släpa nervositeten lite. För vi hörde att det var ca 700 pers där. Vet inte om det stämmer dock, men det tror jag att det gör. (Hur många får det plats i ett tält?)
Blev kvar ett tag i öjeparken på kvällen. Men kom hem kring 7 någonting, strax före det också kanske.
Blev hemma hela kvällen sen, kolla på Poirot. Blev lite förvirrad av detta avsnitt. Men det var rätt bra. 

Idag har jag inte gjort så mycket, varit hemma och söla. Sen har jag varit till affärn och köpt permanent vätska. Ska permanenta håret någon dag nu då Marie har tid. Men vill bara ha svagt lockigt typ. Inte värsta lockarna. 
Vad tror ni om det? 
Idag fick jag även min klänning jag köpte på bloggshopen av en supertrevlig tjej som heter Veronica. Kolla in hennes blogg :) (klicka på blogg)

Annars förröker jag komma på något man skulle kunna hitta på senare. Ännu senare ikväll blir det öjeparken. 
Men före det kanske Sofia, Sanna och jag hittar på något. Någon idé?

Hade bäst alla!  
KRAM!
/ E.J

Tonight will be the night, when I hopefully want fall for you ;)

Om ca 5 minuter ska jag börja gå till Sofia. Ska åka med henne till ''kom och se'' i öjeparken. Kommer bli där ända till jag ska hem inatt. Sofia ska hem kvart över 6 igen och äta. Och då känner jag att det är så onödigt för mig att åka hem. Eftersom att vi skulle träffas kvart över 7 (vi, as in ''dans''-grama gruppen). Dte blir bara att jag himmer hem sen måste jag iväg igen. Så jag äter något där ist.

Mina nerver börjar lugna ner sig nu en anning. Men ibland kommer det och jag blir jättenervös. Men det kommer gå bra för oss. Det är jag säker på. Gud får hjälpa oss!
Det är alltså ikväll vi ka köra våran drama-''dans''.
Vi ska göra dennågon mer gång också. Men det blir ikväll vi kör första gången. Kom och se på den :)

Nu måste jag kila, hade så bra nu och ta hand om er!
KRAM!
/ E.J 

BTW

Haha om du vill se Sofia, Sarah, Sanna och mig, galna gå in och kolla på denna länk (klicka på länk) om du har en seg dator annars kan du gå in på på Sofias blogg och kolla.

Good mornin'

Godmorgon på er alla!
Idag är en ny dag med nya möjligheter. Se fram emot det! :)

Gårkvällen var jättebra! Möte och sen konsert :)
Trodde inte jag skulle hinna lyssna på konserten eftersom jag skulle stå i caféterian. Men hann lyssna i ca 45 minuter :) YAY! Indigo är så BRA! Haha dem kännde igen oss sen förra gången dem var här, haha!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vill åka ner till öjeparken och köra STORT vattenkrig, men vi får se hur det blir. 
Sanna och jag åker nog ner. 
Kom du också! Klockan 14.00 börjar det. :)

Hade bäst! 
KRAM!
/ E.J 

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0