Gud fixar allt!

Oooh yeah! Idag då jag kom hem väntade ett brev i postlådan som jag nervöst väntat på :) Ett brev från Alterna!
Gissa vad? Det stig att jag kommit in :D Så till hösten ska jag gå Alterna (för dig som inte vet vad det är för skola klicka på Alterna och du kommer till deras hemsida). Det ska bara fixa sig med pengar och jag tror på att Gud kommer hjälpa mig att fixa det. För Gud fixar allt! Så mycket han har fixat hittills så tvivlar jag inte på att han också kommer hjälpa mig att fixa det :)

Förutom det kan jag ju också nämna att idag började min APU så under 3 veckor nu så ska jag ha APU på celsius högstadiet i förberedelseklassen :).

Hade bäst och kom också ihåg att Gud kan fixa allt!
KRAM!
/ E.J

Tack Gud för skolutvecklinsdagar!

Idag är jag stolt över hur bra jag har jobbat, haha! Har blivit klar med 3 arbeten, wohoo!
Har varit skolutvecklingsdag idag så var till skolan på förmiddan och plugga och som sagt blev jag klar med 3 arbeten. Så tack Gud för skolutvecklinsdagar! :)

Vet inte vad jag ska säga så mycket mer. I helgen har det varit fullt upp på fredag kvällen var det möte, på lördag hände det egentligen inget speciellt. På söndag var det förberedelser imför KIDZ på förmiddan sen hem nåra timmar för att sen åka ner till 3 igen och förbereda lite mer innan det blev KIDZ klockan 4. Kul kul :)

Väntar fortfarande på svar från Alterna :) Exiting!

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

Reflektioner om cappucino?

Idag har varit en bra dag. Känns som om man har hunnit med mycket ändå så det varit en lugn och skön dag. Svenska artikel är inlämnad och APU plats fixad :) Har även pluggat lite annat plus hunnit med att kolla på new moon och druckit två cappucino, det ni? Jag som egentligen hatar kaffe men cappucino, det var inte så farligt. Det var med marabou smak så det var nog lite av anlednigen av att det var gott :p.. Fast jag kommer nog hålla mig mer till te ändå, hehe..

Det tog evigheter att skriva detta inlägg så även om det kanske inte blev ett så intressant inlägg så tänker jag avsluta det nu, hehe

Hade bäst alla!
KRAM!
/ E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0