Morronbabbel!

Godmorgon folk! Sovit gott? Det har jag gjort iaf.
Nu sitter jag här och väntar på att jag ska börja jobba. Ser inte så speciellt mycket fram emot det men det ska väl ändå  bli rätt kul. Jag menar jag kanske får gå ut och gå med någon rolig tant eller gubbe, det skadar ju inte;P. Nej men alvarligt det är kul att jobba ändå. Man käner sig vuxen på något sätt, haha.

Då jag kommer hem idag så ska vi åka till Bollnäs. Eller ja vi måste vänta på far min först. Han skulle komma hem så vi kunde åka till halv fyra. Då kommer han säkert så vi kan åka först 4. Haha närå. Vi skulle till mobackes och dollar. Blir kanske någon mer stans med:). 

Haha, jag har upptäckt att jag verkligen är jätte dålig på svenska;P

Hade bra!
/E.J 

Yes I do need you!

Lord I really need You in my life
Fall every time that You're not in sight
Can't go on without your love, I can't go on
And I don't wanna face this world alone
I don't wanna do this on my own
Can't go on without Your love, I can't go on

Äntligen internet, data överhuvudtaget!

Du kan tycka att jag verkar helt nördig nu men alvarligt! Jag har varit utan internet/data i flera dagar nu. (Därav också min dåliga upptadering, sorry!) Eller ja okej då, då jag var hos mamma hade jag ju data och även då jag sov hos marie och lelle under denna vecka men kändes lite dumt att låna deras dator. Men hur som nu har jag iaf en data:)

Som sagt har varit hos mamma ett tag och hälsat på och då jag kom hem åkte jag direkt till Marie och Lelle. Eller ja hann hem och ta det lugnt ett tag sedan var dte us och efter det åkte jag dit. (lördagen, förra veckan). Har varit riktigt trevligt hos dem:). (Jag fick inte bo hemma så därför bodde jag hos dem).
 
Har börjat sommarjobba nu, lillvärdinna. Det är kul. Man blir rätt trött men så får det vara.
Då jag på onsdagsmorronen vaknade kände jag mig rätt klen men åkte ändå och jobbade. Då jag kom hem på onsdagen lade jag mg på soffan en stund och då Marie kom hem från jobbet kände hon om jag hade feber men då var jag inet alls varm. Marie och Lotta, som var och hälsade på åkte och handlade och jag somande i soffan ett tag. Då Marie och Lotta kom tillbaka ca 40 minuter senare så kännde Marie på mihg igen och jag var kokhet. Tog febern och hade 39 grader, var yr och hade ont i huvudet. Så på torsdagen blev jag hemme från jobbet. Känndes bäst så så jag inet skulle smitta någon gammling;P. Men missade tyvärr ju då överrsaknigs'festen' för Emma:(. Får ta igen det någon annan gång:)
Fredagen var jag bättre och var tillbaka på jobbet:). Föressten på torsdagen fick jag komma hem igen till Roteberg så nu befinner jag mig hemma i mitt nya rum:) Det är så skönt att få ha eget rum! 

Idag har jag fixat i rummet, varit på erikshjälpen, hämtat Johanna från Per, brainstormat en konferens, bakat scones och glott lite på tv med mera. Har varit en rolig dag:)

Förlåt att det blev ett väldigt shapligt inlägg nu. Det brukar bli så då jag inte skrivit på länge, eller okej det blir så ganska ofta för mig, förlåt! Men aja nu ska jag sluta. 

Hade bra gott folk och ta hand om er!  
/E.J

Tack Gud för din humor!

men Herren sade: "Räck ut din hand och tag den i stjärten."

2 mosebok 4:4a

Åh tack käre far för din humor! Tack Gud att du skapat humor hur hade det annars varit? Humor behövs! Du behövs!
Åhh jag kan bara tacka dig! Tack käre far!

/E.J

What to say, what to say?

Jadu, jag sitter här nu och vet inte riktigt vad jag ska säga. Men jag har så tråkigt och viste inte vad jag skulle göra och kände att jag ändå trots att jag inte vet vad jag ska skriva ville skriva något.
Väderet är kasst idag så har inte kunnat åkt och badat eller  något annat skoj. Jag vill ha riktig sommar! Med sol, bad och lek med vänner. Saknar faktikst byn lite nu och alla mina vänner där. Vem skulle inte saknat sina vänner då man har världens bästa?  
Fast jag har det kul här med! Ska ta vara på tiden nu då jag kan vara med mamma. Är inte ofta jag träffar henne.
Men åhh vadjag älskar henne och åhh vad jag älskar alla mina vänner! <3

Jag har annars inte gjort mycket idag. Bara vandrat runt som en vandarnde pinne inne i läghenheten.

Hade bra
/E.J   

"Cause I can't bear to see the man I've been, come rising up in me again"

Tjolahopp!

Förlåt att jag inte har upptaderat bloggen på ett tag. The reasons of that is that
1, the internet has not work and
2, I have not had time for it

Men nu tänkte jag att jag skulle skriva lite om vad jag har gjort de senaste dagarna

Onsdag - Kom till mamma tidigt på morronen. Kl 06.00 ca. Gick och la mig i någon timme. Hade inte kunnat sova nästan något på tåget. Bara en timme.
Sov till halv 9 och sen resten av dagen blev det mest bara av att ta det lugnt.

Torsdag - Marie och tjejerna Einarsson kom och hälsa på. Dem var på lappis och tänkte att dem kunnde komma och hälsa på. Egentligen hade vi tänkt åka dit till lappis men det blev tyvärr inget.
Hur som Marie och tjejerna kom och vi åkte och bada på något mysigt ställe. Falkträsk hete det vist. Vardär i någon timme sedan åkte vi hem åt och gick till stan ett tag. Sedan då vi kom hem därifrån umgådes vi ett tag sedan åkte dem hem. RIKTIGT kul dag faktiskt!

Idag - Vaknade runt 8 tog en dusch och åt frukost. Chillade lite sedan åkte vi och badade vid falkträsk, såsom igår :P. 
Blev desvärre inte så länge väderet blev lite dåligt efter ett tag. Så vi åkte hem och kollade på Beck. Väderet har nu blivit bättre. Härligt! Då kanske det blir fint i morron och då kan jag fortsätta lägga på brännan jag har börjat fått fram, hahaha!


Förövrigt så måste jag bara få säga att Casting Crowns är bra och att deras låt east to west är såå bra! Och att Fathers love letter bara måste du höra/läsa! Ja det var väl det jag skulle säga. Eller ja just hade så bra och ta hand om er!

/ E.J

   
  

Mummi here I come

Om ca 9 ocn en halv timme anländer vi till baskutrsäk i Skellefteå:). Och om en timme åker vi till bollnäs:).
Mamma nu närmar jag mig dig! Åhh vad jag har saknat dig! Vi ska ha så kul :)
umgås, sola, bada, shoppa ( ;P ) med mera.
Mummi here I come





Jag kommer sakna alla min avänner men vi ses ju sen då jag kommer tillbaks!
Hade så bra alla!
/E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0