Dålig upptadering

Förlåt att jag upptarderat lite dåligt idag. Har inte känt för det bara. På dagen idag gjorde jag inget särskilt. Slöade mest. Började jobba kl 16 och slutade 21. Efter att jag slutat jobba så åkte jag hem en snabbis för att byta kläder sedan drog jag till Sanna där hon, Sarah och Edith var. Dem kollade på en film då jag kom så jag kollade med och efteråt pratade vi lite innan vi åkte hem. Nu är det nog dax för mig att gå och sova lite för annars kommer jag inte orka med morgondagen :p

Hade bra och sov gott!
KRAM!
/ E.J

Ledig dag

Idag har jag varit ledig. Är i och för sig fortafarande det eftersom att dagen inte är slut än ;p Jag har tyvärr aft lite ont i huvudet idag, men hoppas det snart går över. Var till optikern idag, dem ringde i morse och sa att det hade kommit ett par bågar. Dem var tyvärr röd/svarta. Jättesnygga men om jag måste ha dem behöver jag byta hårfärg kanske för det är inte dirket så snyggt att ha röd/svarta glasögon då man har rött hår precis kanske? Dem skulle kolla om det fanns svarta, sådana som jag har nu. dte blir det även det billigatse alternativet också om dem hittar dem i svart. Men annars får jag väl ta dem röd/svarta och kanske färga håret brumnt eller nåt. Eftersom att det kommer bli svårt att få mitt hår blont nu.

Just det jag köpte också ett par jättesnygga skor på skoaffärn idag för 99 kr. Man kan ha dem i höst också så det kändes som ett jättebra köp :)

Ikväll ska Sanna, Sarah, Hanna, pappa och jag åka lite fyrhjuling :) Vi hoppas på uppehåll. Men det ser ut som om det kan bli det :)

Hade bäst!
KRAM!
/E.J

Case 39

Nu har Sarah ganska precis åkt hem. Vi kollade inte på ''Crash'' för den fanns tyvärr inte. Det blev Case 39 ist. Den var grymt creepy och lite smått läskig. Man ska verkligen inte kolla på sådana filmer innan man ska sova. Jag har egentligen slutat koll apå typ thrillers och så för jag vet att jag blir så rädd. Men kollade på denna nu. Vill inte avslöja för mycket ifall att du inte sett den och ska se den. Men såhär står det iaf på baksidan:

'' Oscar belönade Renée Zellweger har huvudrollen i denna skrämmande, övernaturliga thriller om en socialarbetare som har tilldelats det ovanliga och obehagliga fallet Lillith Sullivan - en flicka med ett mänskligt och mystiskt förflutet. När Emily (Zellweger) välkommnar Lillith i sitt hem för att försöka hjälpa henne förvandlas hennes tillvaro till en mardröm där hon själv sätter livet på spel. Bradley Cooper (The Hangover) har en av birollerna i Case 39, en omskakande rysare fylld av obehagliga överraskningar som leder fram till ett chockande och olycksbådande slut. ''

Om du gillar sådana filmer tycker jag du ska se den.

Nu ska jag dra och kolla på CSI NY, haha!
Sov gott!
KRAM!
/ E.J

Läskig men trevlig man

Ja då kommer det jag tänkte jag skulle berätta för er.

Det är såhär. Jag börjar från början. För några veckor sedan innan jag började jobba på käglan var vi och fika där, jag och några kompisar. Då var det en man där som satt och stira på vårt bord, det såg ut som om han stira på mig. Men tänkte att han kanske kände igen någon annan av mina kompisar. För jag kände nämligen inte igen honom. Nu då jag har börjat jobba så  är han där och fikar rätt ofta och han är jättetrevlig mot mig. Han verkar känna igen mig jättetydligt men jag har ingen anning om vem han är. Idag fick jag dock veta hans smeknamn men jag vet fortfarande inte vem han är. Jag är självklart trevlig tillbaka. Men det är ändå jobbigt då man inte vet vem det är och jag kan ju inte precis fråga nu hur han känner mig eller så. det blir ju lite pinsamt. Sen kan det ju vara så att han är trevlig bara för att vara det. Men det verkar inte riktigt så :p

Aja, nu måste jag göra mig ordning lite och sedan ska jag gå och handla.
KRAM!
/ E.J

Babbel om dagen

Åh vet ni jag har nått som jag bara måste berätta för er! HAHA! Men vi tar nåt annat först. Vi tar det i ett eget inlägg :P

Idag har jag iaf jobbat. Det vart riktigt stressigt ett tag. Men det gick bra, var ju så fint väder så. 
Jag blev så glad för en tjej som jobbar där som husmor sa att jag var duktig att hantera stressade situationer. När man hör något sådant blir man ju faktiskt rätt glad :) Det är alltid kul att höra sådana saker, även om det kan vara svårt att ta åt sig av komplimanger och sånt ibland.

Jag och Hanna har precis städat rummet lite grann för ikväll kommer Sarah och kanske Sanna om hon känner så bättre. Jag ska snart gå iväg och hyra en film som vi ska kolla på och sen ska jag fixa nåt att äta också :) Sarah ville se ''crash'' om den fanns :)

Just de jag fick också brev från Alterna idag :D Dem skrev om kurstaten och lite sådant där, kul kul. Plus fick jag bilder som jag framkallat från sydafrika :) Man fick 100 st gratis från fuji om man beställde första gången.

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

This and that from today

I morse kändes det som om jag inte hade någon som helst lust att kliva upp. Trök alarmet på snooze flera gånger. Jag var nog alldeles för trött. Men då jag väl kom upp var det skönt och jag skickade sms till Sanna och Sarah för att kolla om dem hade lust att göra nåt innan jag skulle börja jobba. Det blev tyvärr dock inte så, men i morron ska vi göra nåt :) Jag blev ist hemma och kollade på en film och slappa bara. Började jobba kl 16 och kom rätt nyss hem. Det var rätt mycket folk som kom idag för att vara kväll :)

Oj just de ja, det är ju modern i midsummer nu ju :)
Men hade bra!
KRAM!
/ E.J

Dagar som dessa..

Gör att man känner sig så vuxen.

Idag har jag jobbat från 9 till kl 16. Då jag slutade fixade jag ett ärende sedan förberedde jag lite inför maten som pappa sedan fortsatte att göra klar och jag satte igång att tvätta. Nu väntar jag på att den tvätten ska bli klar så att jag kan hänga upp den i torkrummet och sedan sätta igång en ny tvätt. Ja, dagar som dessa känner man sig så vuxen, fast i och för sig så är jag ju faktiskt 18 också. Men ändå. Haha!

Hade!
KRAM!
/ E.J

Yesterday vs. today

Det är alltid lika svårt att veta hur man ska börja ett blogginlägg, haha

Men igår var iaf vår familj, Maria, Ulf, Viktor och Sanna till Leksand sommarland. Det var superkul tycker iaf jag :) Dock var det lite dåligt väder så då vi skulle bada frös vi nästan ihjäl. Nejdå. Men det var iaf kallt. Fast som sagt ändå riktigt kul :)
På kvällen var vi ett gäng som åkte till kyrkan och spela/sjöng singstar. Riktigt trevligt!

Idag har jag mått lite dåligt till och från. Men vi var till Ryggesbo och åt mat hod farmor och farfar. Cecilia och Bosse var också där. Äen Maria, Ulf och Vikor kom. Vi åkte också på en loppis en snabbis. Köpte ett par glasögon och en väska för endast 20 kr! Fynd? Ja! Haha
Åh måste berätta en sak till också. Då vi var där hos farmor och farfar så skulle vi fika sen och då stoppade jag en kaka i mun och den fastnade typ mellan min gom och tunga så att jag inte kunde tugga den. Så alla började att garva för det såg så roligt ut och även jag gjorde det, jag garva tills jag nästan grät. Det rä så kul när sånna saker händer :p

Ikväll blir det bara till att vara hemma och förhoppningsvis bli lite bättre.

Hade bäst!
KRAM!
/ E.J

Quick

Hittills idag har jag städat lite på rummet, kollat lute på tv, stekt pannkakor till i morron, gjort ordning mig, varit ner på byn och nu om typ 3 minuter eller så drar vi till ryggesbo :)

Detta inlägg är typ; intresseklubben antecknar, men men, haha!

KRAM!
/ E.J

Up and awake

Yeap jag är vaken, eller okej jag vakande för typ en timme sen men ändå, haha.
Hur mår ni idag? Själv mår jag super. Lite trött men det beror anatgligen på att jag inte vaknat riktigt ännu kanske.
Igårkväkk var det riktigt trevligt. Först åkte vi som sagt till käglan och fika sen åkte vi till kyrkan och kollade på hopplös och hatad av alla eller nåt sånt. Den var bra. Efter det satt vi och prata ett tag sen drog vi hem. När jag kom hem tog jag en promenad med syrran innan det vlev lite CSI och criminal minds tittande :p

Lite senare idag ska vi till ryggesbo och gratta Maria som fyller år.

IDAG KOMMER SARAH TILL BYN! Eller ja inte direkt byn, men hon är iaf i väldigt nära byn ^^

Ta hand om er!
KRAM!
/ E.J

Jag älskar er mer än ord kan beskriva!

Jag har tänkt på en sak och det är att jag älskar ALLA mina vänner!  Ni betyder mer och har mer värde för mig än den största diamanten i världen! Jag hoppas ni alla förstår det! Jag älskar er alla! Jag kände för att jag verkligen behövde uppvakta det lite, ni behöver få veta att ni betyder så mycket för mig!
SÅ STOR KRAM PÅ ER OCH MASSA KÄRLEK!! <3

Kvällens planer.

Nu har min liiite längre ledighet börjat :p Jobbar inte föräns fredag nu. Det är kul att jobba där, men skönt med lite ledighet som sagt.

Ikväll blir det till att vara med Edith och Elsa, Sanna kanske också blir med. Vi ska iväg och fika och sen blir det kyrkan. Men gissa vart vi ska fika! HAHA! Det blir käglan, mitt jobb ^^ Men det gör inte mig något, haha! Det är så mysigt där så iaf :) Ska träffas där kvart i 7 för dig som ville veta liksom, haha!

KRAM!
/ E.J

Hard work, work!

Idag blir det till att jobba. Börjar kl 9 och slutar 4. Innan jag drar till jobbet idag måste jag in på brollan och köpa kuvert och frimärke. Måste nämligen posta ett brev idag till CSN. Idag är et sådant väder som gör att det skulle kunna komma hur mycket folk som helst på jobbet. Men jag hoppas det inte kommer bli allt för stressigt ^^ Igårkväll var det typ nästan inge folk. Det var rätt skönt men kunde bli lite segt också. Vi bakade lite då, en annanskaka blev det ^^

Idag är det sista dagen jag jobbar innan jag får liiite ''långledigt''. Är ledig fre-mån. Alltså jobbar på måndag igen. Det ska bli rätt skönt- Även om jag tycker det är jättekul att jobba så är det skönt att kunna få vara lite ledig. Vi ska åka till leksandsommarland på lördag, förhopningsvis är det bra väder då :)

Ha en bäst dag idag! Hoppas vi ses på kägelholmen! :)
KRAM!
/ E.J

Min absoluta favorit bild just nu!

Jag bara älskar den här bilden! SÅ härlig! Den får mig att längta tillbaka ännu mer än vad jag redan gör!




Det blev förresten ingen pyssling. Jag gick ut på en promenad ist och kollade sedan på en film. Om ca 2 timmar börjar jag jobba så ska väl kanske ta nåt att äta nu snart och sen göra mig i ordning. Men hade fint!

KRAM!

/ E.J

Ensam hemma

Jag är ensam hemma idag. Pappa, Isak, Hanna och Johanna har åkt till älgparken och Jakob är i ryggesbo. Det är riktigt skönt att få vara hemma själv. Jag ska jobba senare idag vilket är varför inte jag följde med till älgparken.
Och jag måste då säga det. Jag tror jag har något av de roligaste sommarjobben. Vist det kan bli lite stressigt ibland och jobbigt. Men det är riktigt kul ändå. Jobbar ju på kägelholmen, för dig som inte vet är det ett sommarcafé. Jag får diska, stå i kassan, göra mackor, fixa pajer med mera, med mera.. Det är verkligen kul. Kanske egentligen inte låter så jättekul. Men det tycker då iaf jag att det är.

Ja åter till att jag är ensam hemma. Det är som sagt skönt. Men frågan är vad jag ska göra, jag är lite seg så orkar inte hitta på något speciellt. Men ändå så vill jag ju inte sitta här framför datan heller hela dagen.. Kanske tar och pysslar lite. Ska se om jag har nåt bra att pyssla med. Just nu saknar jag att ha en symaskin! För då hade jag nog tagit och sytt något. Men nåt kul ska jag väl kunna göra ändå :)

Hade bäst!
/ E.J

There's always gonna be another mountain!

Hej på er! Jag skulle vilja säga något till er! Jag tror att vi alla har mött på hinder här i livet och att det många gånger kan kännas tungt. Men så är livet. Vi går igenom saker men vi lär oss av dem.
Vi har drömmar vi vill nå. Drömmar som många också kanske säger åt oss att det aldrig kommer gå. Men varför lyssna på dem. Gå din väg. Gör det du vill! Det kommer ALLTID finnas hinder för oss här i livet. Om det handlar om att vi kommer må dåligt eller om det är folk som hindrar dig från att uppleva din dröm eller om det är något helt annat. Så kommer vi alltid möta på hinder och problem. Men det går att kämpa och det går att komma igenom det. Det handlar om just det att kämpa och klättra vidare i livet! Det handlar inte om att göra det så snabbt som det bara går, vi måste få ta den tid vi behöver. Men det kommer gå att kämpa igenom det. Fortsätt tro på er själva! Och fortsätt leva livet!

Miley Cyrus har en alldeles underbar låt som jag älskar att lyssna på som handlar om det jag skrivit.

I can almost see it
That dream I am dreaming
But there's a voice inside my head saying
"You'll never reach it"

Every step I'm taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down
But no, I'm not breaking

I may not know it
But these are the moments that
I'm gonna remember most, yeah
Just gotta keep going

And I, I got to be strong
Just keep pushing on

'Cause there's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be a uphill battle
Sometimes I'm gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an uphill battle
Somebody's gonna have to lose

Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb, yeah!

Keep on moving, keep climbing
Keep the faith, baby
It's all about, it's all about the climb
Keep the faith, keep your faith, whoa

KRAM!
/ E.J

:)

Vist är det allt bra undernbart med sommarlov? Det tycker iaf jag. Men jag vet inte. Kanske heter det att man är arbetslös också, iaf för mig? Fast egentligen borde det nog inte göra det heller efetrsom att jag flyttar till Nässjö till hösten och går en bibelskola, som jag förövrigt längtar till som en tok! :) Plus så jobbar jag ju också nu under sommaren. Så nej arbetslös är jag nog inte riktigt heller. Som tur är och vi får väl hoppas på att jag kommer slippa vara det i framtiden också :p

Jao som sagt har jag börjat jobba, på käglan, annars har det ärligt faktiskt inte hänt så mycket. Det har varit endel sol och bad plus att mamma var hemma en sväng och Sanna har kommit hem :D <3. I övrigt så längtar jag till nästa helg då jag är ledig och ska åka med familjen plus några till, till Leksandsommarland :) Ska bli superkul!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer. Men ni får ha det så bra!
KRAM!
/ E.J

Ages ago

Känns som om det var evigheter sedan jag bloggade nu. Förlåt! Fast det är kanske bara att inse jag har och kommer nog aldrig bli riktigt så bra på att upptadera bloggen allt för regelbundet..

Idag har jag iaf varit till Grängen med ett gäng vänner, solat, badat, skrattat och jollat. Det var supernice! Fast jag lyckades att bränna mig lite. Men det går nog snart över :p
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer tyvärr. Blir nog bara hemma :p

I morron blir det iaf övrehammarn som gäller med Edith och kanske några fler. Har inte varit där på evigheter så ska bli kul att komma dit. Även om det kanske inte är så mycket speciellt med övrehammarn men ändå, haha!

Jao, ni får ha det så bra!
KRAM!
/ E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0