Vatten

Vatten.. Har ni tänkt på hur mycket man egentligen använder det till - dricka, tvätta sig, skölja saker, vattna blommor, svalka sig på sommarn då det är varmt, till diskmaskinen/tvättmaskinen, till toaletten och en massa mer. Det är nog först då man är utan vatten som du verkligen börja tänka efter på hur viktigt vatten egentligen är och vad mycket du använder det till.
 
Vi har inget vatten nu för tillfället för att vi måste fylla i mer i brunnen och då lärade de stänga av vattnet, det kan tydligen ta ett tag, suck! Men det är en nyttig grej för mig egentligen för det fick mig att tänka på hur viktigt dte faktiskt egentligen är att ha vatten. Rent vatten! Det fick mig att tänka på alla barn och familer i afrika och kanske andra världsdelar och länder som inte har bra vatten. Familjer som varje dag får skicka ut sina små barn flera kilometer om dagen för att hämta vatten och då de väl hittar så är det ändå bara smutsigt vatten. Vi tar vatten bara så givet. Tänk om vi hade levt i situationer att vi inte hade något vatten. Hade vi klarat det? Nä jag tror inte det om jag ska var ärlig. 

Vatten, Vatten,  Vatten... Det till och med låter rätt mysigt ändå, tycker du inte det? Haha tyck att jag rä knepig om du vill!



Det till och med är vackert, haha!

Hade bra !
Kram
/ E.J

Tro som ett senapskorn

Luk 17:6 Herren svarade :  Om ni har tro som ett senapskorn, skall ni kunna säga till det här mullbärsfikonträdet : Dra upp dig med röttrena och och sätt ner dig i havet! Och det skulle lyda er. 

Tack Gud för att jag bara behöver ha tro som ett senapskorn för att under ska ske. För det är verkligen inte alltid lätt att tro. Ibland går alt bara emot och det är svårt att tro att du finns och att du hör min bön eller att du finns och gör alla under man hör om.  Men tack Gud att bara om jag har tro som ett senapskorn så hjälper det. För du möter mig med din stora tro och tillsmmans blir det hur bar som helst! Tack kära, goda far!

(Vill du höra mer så  klicka här )

Åh vad jag älskar dig! Du betyder allt för mig och från och med nu tänker jag leva mitt liv bara för dig!
Och det är så underbart härligt att veta trots att jag lever mitt liv helt för dig så kan jag fortafarande göra så mycket annat också. Åh vad du är underbar! 

Tack Gud för att du kom ner till jorden som männsikoson och dog för våra synder, vår sjukdom och allt för att vi skulle få evigt liv och må bra. 

1 pet 2:24 Och våra synder bar han i sin kropp upp på korsets trä, för at vi skulle dö bort från synderna och leva för rättfärdigheten. Och genom hans sår har ni blivit botade.

Jes 53: 4-5  Men det var våra sjukdomar han bar, våra smärtor tog han på sig, medan vi höll honom för att vara hemsökt, slagen av Gud och pinad. Han var genomborrad för våra överträdelsers skull, slagen för våra missgärnigars skull. Straffet var lagt på honom för att vi skulle få frid, och genom hans sår är vi helade.

Ha en underbar dag! God bless! 
/ E.J 

Störst av allt är kärleken..

Haha åh suck vad jag är dålig på att upptadera min blogg!
Måste verkligen lära mig att upptadera mer!
Men det blir bara inte av...

Just nu sitter jag på skolan och har börjat på ett nytt arbete som handlar om hälsa.

``Grunden till en god fysisk hälsa är att sova bra, äta riktigt, mortionera regelbundet... ´´
 
Och sen var det stop! Haha!

Är verkligen inte pepp på något idag känner jag. Fast i och för sig så ska det bli rätt kul att åka på kidz planering ikväll. Känns på något sätt härligt. Känns som man gör något bra. Att man planerar inför något som ska få barn att höra om Jesus.

Jag älskar Jesus, Jag älskar mina vänner och jag älskar min familj!

Ta hand om er!
/E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0