Min dag

Godmorgon! :) Idag är min plan att träffa Bea och ge henne pengar, försöka träffa Ida (om hon är på kyrkan) och fråga om hjälp om nåt jag måste fixa med och senare vara med Sofia, Anna, Linda och Sanna ( som är med oss i anden som Sofia säger :p Vi/jag saknar dig vännen! Snart är du hemma igen :) ). Vi ska äta tacos och kolla på sista filmen i sagan om ringen. Låter som en nice dag om ni frågar mig, haha.

Hoppas ni får en nice dag också!

(Alltså shit vad mina inlägg inte är så roliga)

KRAM på er iaf!
/ E.J

hcatbe (orkade inte komma på en vettig rubrik)

Ja jag vet, jag har varit sämst på att upptadera, förlåt!
Orkar inte upptadera er om exakt allt som hänt. Men jag har i alla fall varit i uppsala några dagar och umgåts med Sarah :) Sen har Sofia varit här i helgen och vi kollade på bröloppet tillsammans sen sov hon över här :)
Något mer som också har hänt är att jag har gått igenom en makeover. Jag är numera rödhårig, haha!

Jag har inte så mycket blogglust. Men tänkte jag skulle upptadera er lite iaf, haha

KRAM!
/ E.J

Hur kunde det hända?

Rummet är stökigt igen och jag är för lat och har för ont i huvudet för att orka städa igen. Men hur kunde det hända? Antagligen är en av anledningarna att jag inte kunde välja vad jag skulle ha för kläder på mig ikväll. Alltid ett sådant problem! Och ja jag har redan provat och bestämt mig nu vad jag ska ha även om det är lite mer än 1 timme kvar tills Sofia kommer hit och vi ska till ica innan vi drar till Anna. Men hade inte så mycket annat för mig så..

Kram!
/ E.J

BLÄ!

Jag har världens huvudvärk! Borde nog gå och göra mig lite mat så blir det nog bättre hoppas vi. Eller ja, iaf så hoppas jag det ;p

Ikväll blir det umgåsning med Sofia, Linda och Anna hos Anna :). I morron UPPSALA :D Ohyeah! Vi kommer ha så kul! Jag och Sofia ska åka och hälsa på Sarah :D Marie skulle till stockholm så då kunde vi åka med henne ner och hem. Så vi blir där till onsdag! :)

Hittills idag har jag annars hunnit vara på möte (som var jättebra!) och städat rummet plus packat till i morron. Men har fortfarande lite saker kvar att paka ner. Men det är som alltid saker man använder alldeles innan man åker så det blir att paka ner i morron :p.

Just det laga mat var det ja..
Hörs!
KRAM!
/ E.J

.. För jag har tagit studenteeeeeeeen, tack Jesus vad jag är bra!

Det känns jätte konstigt men igår tog faktiskt jag studenten. Det är sjukt! Nu är skolan över!! :D Jag kommer sakna alla mina klasskompisar! Dem är så goa och underbara på sitt sätt allehopa! Det känns lite tråkigt och jobbigt att sluta samtidigt som det känns helt underbart! Nu ska jag ut ur skolans trygga värld och in i ett nytt äventyr. Till hösten börjar jag på en bibelskola i nässjö, Alterna. Det ska bli så otroligt kul! Jag längtar!!

Alllehopa, du som är student eller inte. Tänk på att ta vara på livet och lev det för var dag. Varje dag har ett nytt äventyr att bjuda på. Den ända som kan hindra dig från att leva ditt eget liv är du! Så hindra inte dig själv från att leva ditt liv! Det finns så mycket du kan göra! Även då du går i skolan. Ta vara på dagen och ditt liv!

STOR KRAM!

/ E.J

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0