Vi är unikt skapade :)

Idag har min dag faktikt varit jättebra! Jag är så glad idag! :)
Har haft matte, svenska och historia idag och slutade för ungefär en timme sedan.
Jag vet inte vad det är med mig. Men jag har börjat gilla matten. På matten fortsatte vi jobba vidare med det vi jobba om igår, i svenskan hade vi genomgång och i historian skulle vi låtsas som att vi var i ett koncentrationsläger och vi skulle skriva ett brev till någon utanför lägeret. Det var faktiskt riktigt kul och intressant. 
Sen cykla jag hem.
 
Idag pratade jag och Matilda om hårstrån och ögonfaransar. Att man kan bli irriterad på dem när dem är i ögonen och sticks. Men vi kom fram till att vi ändå var glad att dem fanns. För dem hindrar ju från att vi ska få smuts i ögonen till exempel. Jag sa till henne, jag vet att du kanske inte tror på det här. Men jag måste ändå få säga. Tänk vad bra Gud har skapat oss! Och det är ju verkligen så! Tänk att han till och med tänkte på något så litet som ögonfransar.
Vi är unikt skapade. Tack Gud för det! Vi har svrt att första det många gånger. Men vi är alla vackra och unika på olika sätt! Förlåt mig. Men hur kan man tro att vi kommer från aporna? Jag är ingen forskare och jag säger inte att du inte får tro att vi kommer från aporna. Men jag förstår bara inte hur man kan tro att vi gör det. Vi rä ju så otrorilgt unika. Varje liten cell i våran kropp är planerade.
Tack Gud för att du skapat oss unika!

Nu ska jag ta och förberedda inför undervisnigen jag ska ha på torsdag:)

Ta hand om er!
KRAM!
/E.J



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Elisabeth Jonäll

live friendly, laugh often, love daily

RSS 2.0